Uusimmat

Assassin’s Creed Brotherhoodin PC-versio on liiankin suosittu

29.03.2011 13:10 Jukka O. Kauppinen

Loisteliaan Assassin’s Creed: Brotherhoodin -pelin parhauteen hieman jälkijunassa heränneet fanit ovat joutuneet kovan paikan eteen. Pelin komeat Codex-erikoispainokset ovat näet loppuneet pahemman kerran niin netin kaupoista kuin katukauppojenkin hyllyiltä.

Pelin julkaisupäivä oli loppuviikosta ja Codexit olivat loppuneet tiettävästi jo seuraavana maanantaina, eikä täydennystä ole saatu.

Maahantuojan mukaan Codex-painosta saatiin muutenkin tilattua vähemmän, joten niukkuutta on jaettu laajemminkin.

Varhaiset linnut nappasivat tälläkin kertaa madon, mutta onneksi pelin PC-versiossakin on konsoliversioihin nähden vähän extraa. Se ei huimaa Codex-painosta himoitsevia kuitenkaan taida juuri lohduttaa.

Lisää aiheesta

Assassin’s Creed: Brotherhood (PC)

Assassin’s Creed: Brotherhood oli kiistatta yksi viime vuoden parhaista peleistä. Ennestäänkin toimivaa kaavaa hiottiin entisestään, ja lopputuloksena olikin pelätyn välityön sijaan aito helmi.

Assassin’s Creed Brotherhood (PC, PS3, Xbox 360)

Mutta niin viehättävä kuin ajatus renessanssin ajassa seikkailusta onkin, sarjan kaksi aiempaa osaa ovat olleet vielä täyttymättömiä lupauksia. Ne ovat olleet eittämättä kelpo pelejä, mutta rakenteellisesti vajaita. Kuinka Brotherhood uudistaa pelisarjaa? Päättyykö jo toisessa osassa alkanut Ezio Audatore de Firenzen matka viimeinkin?

Assassin’s Creed Brotherhood: The Da Vinci Disappearance DLC (PC, PS3, Xbox 360)

Kuten nimestäkin voi päätellä, keskittyy lisäsisältö Leonardo Da Vincin hahmon ympärille. Keksijänero on uuden mysteerin jäljillä, ja ennen kuin Roomassa piipahtava Ezio ehtii kissaa sanoa, kaappaavat mystiset kaapumiehet hänet. Edessä on kilpajuoksu kelloa vastaan, kun Ezio haalii haltuunsa Da Vincin maalauksia. Niihin kun on kätketty salaisuus, joka voi auttaa ystävän pelastamisessa.