Uusimmat

Assassin’s Creed -elokuvaan myydään ennakkovarauksia

17.05.2016 19:00 Miikka Lehtonen

Ajattelitko mennä loppuvuodesta katsomaan Assassin’s Creed -leffaa? Toivottavasti olet ennakkovaraaja, sillä muuten jäät paitsi huikeista eduista, kuten Assassin’s Creed -kelloista!

Jos pelaajilta kysyttäisiin, mikä on modernin pelaamisen suurin syöpä, moni varmasti viittaisi ennakkovarauskulttuuriin. Ei riitä, että pelin halutessaan marssii kauppaan ostamaan sitä, vaan se pitäisi varata — ja usein maksaa — ennakkoon. Muuten jää paitsi pelin osasista, jotka on leikattu irti ja liitetty sitten osaksi markkinointikampanjaa. Eräs ennakkovaraushapatuksen innokkaimmista ajajista on ollut Ubisoft, joka on viime vuosina tarjoillut aina vain hämmentävämpiä ja roisimpia ”tästä pelistä on 78 eri painosta, joista jokaisen voi varata vain tietystä kaupasta” -ihmetyksiä.

Ubisoftin megasuositun Assassin’s Creed -sarjan kääntyessä loppuvuodesta elokuvaksi, samaa roskaa voi nyt tietenkin yrittää myös elokuvamaailmassa. Niinpä Assassin’s Creed -leffan liput — ei siis edes leffan Blu-ray-versio — ovat nyt ennakkovarattavissa. Koska Ubisoft, tarjolla on tietenkin noin miljoona erilaista ennakkovarauspakettia, joiden kylkiäisinä saa T-paitoja ja muuta krääsää.

Surkuhupaisaa menoa, mutta ainakaan tällä kertaa ennakkovarauksen skippaavilta tuskin menee ohi mitään sisältöä, ellei teattereihin sitten pistetä muskelimiehiä, jotka pistävät kasuaalikatsojat sulkemaan silmänsä leffan ratkaisukohtauksissa.

Lähde: GameSpot