UUSIMMAT

Assassin’s Creed: Liberation tulossa myös isoille konsoleille?

08.09.2013 10:00 | Juho Anttila

Nyt on taas se aika vuodesta, kun uusi Assassin’s Creed on ovella. Tämä tarkoittaa myös sitä, että huhut erilaisten spin-offien ja muiden oheistuotteiden ympärillä käyvät kuumina. Jos verkkosalapoliisien löydöksiin on uskominen, yksi näistä oheisjulkaisuista tulee olemaan Assassin’s Creed: Liberation -pelin HD-versio.

Assassin’s Creed: Liberation ilmestyi alun perin ainoastaan PS Vita -käsikonsolille. Peli esitteli ensimmäistä kertaa sarjan historiassa pelattavan naispuolisen salamurhaajan, Aveline de Grandprén. Peli keräsi kohtuullisesti kiitosta, joten sen tuominen myös muille laitteille kuulostaa ihan fiksulta tempulta.

Ubisoftin digitaalista pelitarjontaa esittelevään kuvakokoelmaan on nyt ilmestynyt maininta pelistä nimeltä Assassin’s Creed: Liberation HD. Ei tarvitse olla kovin kummoinen ruudinkeksijä arvatakseen, että kyse on Liberationin isommille konsoleille käännetystä versiosta. Mitään virallista aiheen tiimoilta ei kuitenkaan ole vielä julkistettu.

Samalta listalta löytyy myös peli nimeltä Assassin’s Creed: Pirates. Tästäkään teoksesta ei vielä tiedetä sen enempää. Ubisoftilla on kuitenkin ollut tapana puskea Assassin’s Creed -pelien julkaisun yhteydessä maailmalle myös mobiilipelattavaa, joten Pirates voi viitata esimerkiksi johonkin tällaiseen. Aika näyttää, osuiko veikkaus oikeaan.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Assassin’s Creed IV –haastattelu: asioiden on oltava uskottavia

Miten Assassin’s Creed III toimii Vitalla? Vaihtelevasti

Oscar-ehdokas Assassin’s Creed -elokuvan käsikirjoittajaksi

Muropaketin uusimmat