Uusimmat

Assassin’s Creed -luojan odotetusta uudesta PlayStation 5 -pelistä paljastui lisää

08.02.2022 08:16 Muropaketin toimitus

Jade Raymondin viime vuonna julkistetun Haven Entertainment Studiosin tulevasta pelistä on kuultu lisää.

Ranskalaisjulkaisu Le Devoirille studiosta puhunut Raymond paljasti, että heidän PlayStation 5:lle ja PC:lle kehitteillä oleva täysin uusi peli on ”jatkuva ja kehittyvä online-peli”, uutisoi Eurogamer.

Alkujaan Sonyn kerrotaan pyytäneen studiolta kolme peliaihiota, joista parasta yhtiö ryhtyisi rahoittamaan. Sony tykästyi kuitenkin kaikkiin kolmeen ideaan, mutta Haven itse halusi lähteä kehittämään peliä, jossa on pysyvä ja ajan kanssa kehittyvä maailma. Raymond lisää, että he pyrkivät erottumaan muista verkkopeleistä tarjoamalla ”inklusiivisen ja huomaavaisen” ympäristön pelaajille.

Studion uutukaisen on tarkoitus myös ottaa kaikki irti PlayStation 5:n tehoista, minkä vuoksi uutta peliä kehitetään yhteistyössä konsolin arkkitehti Mark Cernyn kanssa saavuttaakseen laitteesta kaikki mahdolliset mehut irti.

Sony ilmoitti aiemmin julkaisevansa ainakin kymmenen uutta live service -peliä seuraavan neljän vuoden aikana. Raymondin puheista päätellen yksi näistä on todennäköisesti Havenin tuleva uutukainen.

Lue myös: PlayStation panostaa live service -peleihin täysillä – yli kymmenen peliä tulossa seuraavien vuosien aikana