Assassin’s Creed -pelien alkuperäinen loppuratkaisu olisi jakanut mielipiteitä varmasti

24.01.2022 12:20 Muropaketin toimitus

Kehittäjät ovat paljastaneet, kuinka Assassin’s Creed -trilogian oli määrä päättyä.

Assassin’s Creed -sarja porskuttaa vain, mutta alkuperäiselle pelitrilogialle oli alun perin suunnitteilla hyvin erilainen loppu joka olisi varmasti vaikuttanut koko pelisarjaan. VG24/7:n mukaan Assassin’s Creedin luoja Patrice Desilets ja Assassin’s Creed III:n ohjaaja Alex Hutchinson ovat paljastaneet tutkija Lars de Wildtin haastattelussa, kuinka pelien oli määrä loppua.

Alkuperäinen suunnitelma oli, että Assassin’s Creed III:n lopussa maapallo olisi tuhoutunut, kuten sen pelisarjan kaanonissa ennustettiin. Pelien nykypäivän sankarit Desmond ja Lucy olisivat lopussa paenneet maapallolta avaruusaluksella ja aloittaneet ihmiskunnan alusta ”kuin Aatemi ja Eeva”. Tätä ennen Desmond olisi käyttänyt esi-isiensä Altairin ja Ezion kykyjä tuhotakseen pahamaineisen Abstergo-yhtiön.

Kuten kaikki alkuperäiset Assassin’s Creedit pelaneet tietävät, näin kolmas pääpeli ei todellakaan pääty. Emme spoili todellista loppuratkaisua tässä, mutta se varmasti jakoi mielipiteitä vähemmän kuin Desiletsin ja Hutchinsonin kaavailema avaruusseikkailu.

LUE MYÖS: Jokaisesta Assassin’s Creed -pelistä tuttu ominaisuus on todellisuudessa täysin järjetön