Asus esitteli uusia pelikoneita ja ”konsoli-PC:n”

04.06.2014 14:30 Jukka O. Kauppinen

Asus Republic of Gamers esitteli Computex 2014 –tapahtumassa koko liudan uusia pelituotteita. Malliston raskassarjalaisia ovat uudet pelikoneet sekä konsolimainen peli-PC.

ROG G20 on uudenlainen pienikokoinen pöytäkone, jossa pieneen koteloon on tungettu raskaan  sarjan komponentit. PC:ssä on Intel Core i7-prosessori ja GeForce GTX 780 –näytönohjain.

ROG GX500 pelikannettava on huippuohueksi muotoiltu täysiverinen pelikannettava. Valmistajan kehujen mukaan laite on markkinoiden ohuin 15,6″ pelikäyttöön suunniteltu kannettava ainoastaan. Kone on 19 milliä paksu ja painaa 2,2 kiloa Siinä on Intel Core i7-prosessori ja GeForce GTX 860M –näytönohjain sekä 4K/UHD-resoluution näyttöpaneelilla.

Erikoisempi laite on ROG GR8 Gaming Console PC, joka on ” täysiverinen pelipöytäkone, jonka kotelo on suunniteltu kilpailemaan nykyisten sukupolvien pelikonsolien kanssa.” Konsolimaisessa PC:ssä on Intel Core i7 ja GeForce GTX 750Ti. ROG GR8 sisältää Windows 8.1 käyttöjärjestelmän ja se on täysin yhteensopiva Valven SteamOS-käyttöjärjestelmän sekä Steam Controller -ohjaimen kanssa.

Lisätietoja: http://www.asus.com/