UUSIMMAT

Atria käynnisti ruokapeli-ideakisan

04.09.2013 16:45 Teemu Viemerö

Atria on käynnistänyt sivustonsa kautta kisan, jossa yhtiölle saa lähettää peli-ideoita. Atria ei tosin halua ideoita verisiin räiskintäpeleihin vaan haluaa parantaa lasten ruokailutottumuksia.

Atria haluaa innostaa lapsia terveellisiin ruokailutottumuksiin ja on ottanut keinoksi peli-ideakisan. Yhtiö on julkaissut sivuillaan kisan tiedot ja osallistumisohjeet.

Sivusto täsmentää, että ”pelin tulisi korostaa ravinnon merkitystä terveissä elämäntavoissa hauskalla ja opettavaisella tavalla”.

”Terve, peli! -projektilla haluamme kantaa oman kortemme kekoon suomalaisten lasten hyvinvoinnin ja terveiden elämäntapojen puolesta – innovatiivisella ja hauskalla tavalla yhdessä suomalaisten kanssa. Paras idea jalostetaan valmiiksi peliksi, joka julkaistaan vuonna 2014. Lisäksi voittajaidea palkitaan 2 500 euron rahapalkinnolla!” sivusto kertoo.

Atria kertoo kilpailun olevan avoin kaikille pelialasta innostuneille. Pelin tulisi toimia joko internet-selaimessa tai/ja mobiilisovelluksena. Lisätietoja kilpailusta lähdelinkistä.

Lähde: Atria, Terve, peli!