Australiassa aiemmin kielletty roolipeli saa sittenkin luvan ilmestyä

15.05.2021 08:16 | Muropaketin toimitus

Disco Elysium: The Final Cut jäi aiemmin Australian ikärajaluokitusten hampaisiin. Nyt pelin julkaisulle on sittenkin annettu lupa ilmestyä.

Aiemmin tänä vuonna entistä ehommaksi päivittynyt ja uusille alustoille rantaunut Disco Elysium -roolipeli oli erikoisessa asemassa maapallon toisella puolella. Australiassa pelin laajennettu The Final Cut -versio nimittäin käytännössä kiellettiin paikallisen ikärajalautakunnan toimesta. Erikoisen erikoisen tilanteesta teki se, että peli pysyi silti myynnissä Steamissa.

Nyt Australian ikärajoja valvova elin on miettinyt tilannetta uudelleen, ja peli saa Kotakun mukaan sittenkin luvan ilmestyä. Ja hyvä niin, sillä kyse on Muropaketin testin perusteella loistavasta roolipelistä.

Suomessa ja muualla maailmassa Disco Elysium: The Final Cut on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja PlayStation 5:lle.

LUE MYÖS: Arvostelu | Disco Elysium: The Final Cutin PlayStation-julkaisu ei mennyt ihan putkeen, mutta päivitysten jälkeen kyse on viiden tähden huippupelistä

Muropaketin uusimmat