Uusimmat

Automaattinen penistunnistus oli Lego-pelin suurin kuluerä

03.06.2015 10:00 Miikka Lehtonen

Rakentelupeleissä voitaisiin lanseerata hyvin ”Time to penis” -indikaattori, joka kuvaisi sitä aikaa, joka pelaajilta menee rakentaa ensimmäinen lerssi pelissä. Todennäköisesti pelissä kuin pelissä tämä aika mitattaisiin sekunneissa, sillä aihepiiri kiehtoo pelaajia. Ja sekös tuotti lapsille suunnitellun Lego-pelin kehittäjille päänvaivaa.

Megan Fox on amerikkalainen indie-kehittäjä, joka on viime vuosina tullut tunnetuksi kissa-aiheisista peleistään. Sitä ennen hän työskenteli suuremmassa firmassa, joka kehitti Lego Universe -morppia. Firma on kuollut ja kuopattu, joten Fox uskaltaa nyt puhua Lego-kehitysvuosistaan ja on niin myös tehnyt. Jokainen saa itse arvioida puheiden uskottavuuskertoimen, mutta tarina on liian hauska jäädäkseen kertomatta.

”Hauska tarina — meitä pyydettiin tekemään lerssintunnistusohjelmisto LEGO Universeen. Huomasimme, että se oli mahdotonta millä tahansa asteikolla. Pelaajat kätkivät vehkeitä paikkoihin, mistä filtteröinti ei löytänyt niitä, rakensivat peniksiä, jotka näyttivät siltä vain tietystä kulmasta tai koostuivat monista osista. LEGO Universen moderointikulut olivat valtavat. He halusivat luovan rakentelu-MMO:n, joka pystyi lupaamaan nolla näkyvää penistä.”

Voin vain kuvitella, millainen painajainen on rakentaa softaa, joka yrittää tunnistaa penismäisiä rakennelmia Minecraft-henkisestä rakentelupelistä. Varsinkin kun tiedän, että pelaajat todellakin käyttäisivät tämän jälkeen kaiken aikansa ja energiansa rakentaakseen peniksiä, joita ohjelmisto ei pystyisi tunnistamaan. Se olisi ihan taattua. Ja niin myös toki kävi.

”Yksi työntekijöistämme sai melkein potkut rakennettuaan peniksen. Hän teki sen omalle pelialueelleen, mutta lapsi vaelsi testisession aikana paikalle. Ja puhumme nyt ’testinpitäjä syöksyi sammuttamaan monitoria ja peliä” -tason paniikista. Tämän jälkeen firmassa kiersi muistio, jossa ilmoitettiin että kaikenlaisten penisten rakentaminen mihinkään oli ehdottomasti kiellettyä.”

Fox oppi läksynsä: ei online-pelejä lapsille. Ikinä.

”Tämä on kaikki itsestäänselvää kamaa, minkä takia COPPA-lainsäädännön (joka suojaa lapsia) valvominen peleissä on niin hankalaa. Jopa pelidevaajat tekevät peniksiä. Sanon tässä ehkä nyt kautta rantain, että älkää ikinä tehkö lapsille online-pelejä, enkä tiedä, miten Minecraft ei vielä ole joutunut rosikseen tämän johdosta.”

Hauska tarina! Jos haluat lukea sen alkuperäiskielellä, seuraa oheista linkkiä!

Lähde: Twitter

Lisää aiheesta

Mun pippeli, mun pippeli, mun pelissä on mun pippeli

Hittiräppäri Kanye West suunnitteli lapsena penispelin, nyt työn alla seikkailu äidin matkasta taivaaseen

Tämän naisen kaksi lempiasiaa samassa paketissa: pizza ja penis

Huomataanko tämä taivaassa asti? Google Earth paljasti jättimäisen peniksen muotoisen kirkon

Uutistenlukija piirtää vahingossa peniksen suorassa lähetyksessä

Muropaketin uusimmat