UUSIMMAT

Azerothin maailma hyperlapse-videona – muistojen tulvaa seikkailijoille

27.07.2015 22:00 | Jukka O. Kauppinen

World of Warcraftin pelimaailmaa on rakennettu ja laajennettu jo yli vuosikymmenen ajan. Ja kyllä se onkin nykyään niin kovin valtava, vaikka ei edes laskisi mukaan kaikkia laajennusten tuomia alueita.

TheBigCliff on tehnyt Azerothin maailmasta muistoja kutittelevan pitkän hyperlapse-koostevideon, jossa hän matkaa pitkin ja poikin Blizzardin massiivista fantasiamaailmaa. Vaikka videolla ei edes käydä kaikissa pelimaailman paikoissa, vaan piipahdetaan vain Kalimdorissa, Eastern Kindgomsissa ja Pandariassa, niin silti se on maukkaan mahtava läpileikkaus morppimaailmoista rakastetuimpaan.

Katso video tästä:

 

Lisää aiheesta

Beta-testissä World of Warcraft 

Blizzard Worldwide Invitational -matkapäiväkirja: 1. päivä

Pelikopteri #001 (17.11.2014): viikonlopun peliputki, Call of Duty, Assassin’s Creed, tulevat megapelit ja… (Checkpoint) 

Verkkoseikkailujen mokaisessa maailmassa osa 1: laatumorpit 

World of Warcraft: The Burning Crusade (PC) 

Keskustelu

@1 No kyllä itsellänikin suurin osa muistoista on ennen Cataclysmia, mutta täytyy sanoa, että mikäli noita alueita ei olisi muokattu ja HUOMATTAVASTI paranneltu, niin tuskin olisin koskaan edes harkinnut palaamista takaisin WoWin pariin. Sen verran monta kertaa tuli tehtyä ja nähtyä samat tylsät ”tapa 10 sikaa, saat pöksyt”, tehtävät vanilla WoWin aikana, että sitä en olisi enää jaksanut…toki näitä tehtäviä löytyy pelistä edelleen, mutta Cataclysmin mukana tuli sentään huomattavasti enemmän vaihtelua ja lisäksi vielä jokainen alue sai oman pidemmän juoni-tehtävänsä + WOTLKissa esitelty ”phasing”-systeemi siihen vielä päälle.

Eli lyhyesti sanottuna niin kovasti parjattu Cataclysm oli mielestäni parasta mitä WoWille olisi voinut tapahtua, paremmat, vaihtelevammat ja mielenkiintoisemmat tehtävät sekä pelkästään noiden muokattujen alueiden näkeminen ja kokeminen. Toki ne jotka eivät vanillan aikaan vielä pelanneet jäivät tästä ”uudelleen kokemisen ilosta” paitsi.

Tuli sitä itsekkin lenneltyä paikkojen läpi ennen lopettamista (ja samalla gankittua parit lowbiet). Tässä videoa eniten harmitti kyllä tuo epäkuolleiden alueen karkkiutuminen.

Muistojen tulvaa… harmi vain että alueet muovautuivat aika paljon cataclysmin aikana pl. Northrend ja Outland.
Suurimmat osat muistoista ovat kumminkin ennen Cataclysmiä.
Ei siinä, hieno idea videolla ja tosiaan WIP joten eiköhän sinne saada ainakin Northrend ja Outlands mukaan

Muropaketin uusimmat