UUSIMMAT

Baanalle paahtamaan: SBK X -demo tarjolla, peli kesäkuussa

28.05.2010 13:55 Jukka O. Kauppinen

Ratamoottoripyöräilyn ystäville kevät on hauska ja pelejä täynnä. MotoGP-sarjan väkevä kilpailija SBK näet loikkaa radoille upouudella SBK X -versiollaan, joka on tulossa kauppoihin ensi kuun alkupuolella. Meininkiä pääsee maistamaan jo nyt demolla.

Italialaisen vuosittainen Milestonen SBK Superbike World Championship -ratamoottoripyöräilyn mestaruussarja on ehkä hieman vähemmän tunnettu peliperhe, mutta tasokasta ajamista on silti riittänyt etenkin parin viime vuoden aikaisissa peleissä. Mahtaako uutuus jatkaa positiivissävyisellä kehityssuunnalla?

Virallinen Superbike World Championship -peli – kaikki 2010 kauden ajajat + World Supersport- ja European Superstock-luokat. Special Editionnissa lisänä Legends pack: WSB sarja mm.’King’ Carl Fogarty, Aaron Slight, Pierfrancesco Chili ja 2009 mestari, Ben Spies.

Lisätietoja: http://www.sbkthegame.com/EN-us/

Lataa demo: http://www.sbkthegame.com/IT-it/download.html

Lisää aiheesta

SBK 08: Superbike World Championship (PC, PS3, 360)

Ratamoottoripyöräilyn maailmanmestaruussarjan virallinen kisapeli saapuu pitkä odotuksen jälkeen myös uusimmalle konsolisukupolvelle. Kehittäjäksi on valittu saman lisenssin kanssa aiemmin uurastanut italialainen Milestone. Etukäteen hehkutettu realismi on simulaatiotasoinen ja näin SBK 08 tuokin konsoliprätkäilyyn uusia tuulia.

SBK 09 Superbike World Championship (PC, PS3, 360)

Viime vuonna sleeper-hitiksi noussut prätkäily saa jatkoa uuden painoksen muodossa. Vaikka paketin perusrunko on säilynyt tuttuna ovat ajomalli ja ulkoasu kokeneet suurremontin.

Vaikka kokonaisuus ei onnistukaan enää yllättämään viime vuoden malliin, SBK 09 Superbike World Championsip onnistuu tavoitteessaan ollen kirkkaasti markkinoiden paras moottoripyöräsimulaatio. 

Lue myös

Arvostelu: Settlers 7: Paths to a Kingdom (PC)

Huhupartio: Beyond Good and Evil 2 kuopattiin vähin äänin

Mainio Men of War saa yhtä mainiolta kuulostavan lisälevyn

Vieläkö muistat Thief-pelit?