UUSIMMAT

Back in Time –retropelimusakonsertti haluaa rahasi – vastineeksi mm. levyjä ja live-musiikkivideo

03.03.2015 12:00 Jukka O. Kauppinen

Brittiläinen säveltäjä/tuottaja Chris Abbott on sovittanut remix-levyjä vanhasta pelimusiikista ja järjestänyt pelimusiikkikonsertteja kauan ennen kuin ne olivat edes muodikkaita. Herran uusin projekti olisi järjestää Etelä-Englannissa Brightonissa C64-musiikin ympärille järjestetty konsertti ja laajempikin tapahtuma.

Retromusiikkitapahtumaan kerätään rahaa Kickstarterin kautta, ja vähän huonolta näyttää. Keräystä on jäljellä vielä kuusi päivää ja kasassa on vain 8100 puntaa tarvittavasti 15 000:sta.

Olisihan se toki vähän erikoista sijoittaa rahaa jonkin konsertin järjestämiseen, etenkin kun se pidetään toisessa maassa. Eihän siitä saa kuin hyvän mielen itselleen?

Iiiitse asiassa, saa paljonkin. Valokuvia, 1080p-konserttivideon ja ilmaista musiikkia C64Audio.com-musiikkikaupasta. Abbott itse asiassa lupaa, että vaikka keräys ei onnistuisikaan, niin saatte silti ilmaista vanhan koulun pelimusaa 8- ja 16-bittisiltä ajoilta.

Konsertissa lavalle nousee moni vanhan koulun pelimuusikko, mukaan lukien Ben Daglish, Marcel Donne, David Dunn, Fred Gray, Matt Gray, Jon Hare ja Chris Hüelsbeck, joten kyseessä on oikeasti todella pinkeä konserttielämys.

Joten jos haluat tukea hyvää asiaa, niin käypä toki heittämässä muutama punta pojille. Saadaan hienoa jatkoa Back in Time –musakonserteille!

Lisätietoja: Back in Time Brighton ’15 – Live stage show of C64 Music

Lisää aiheesta

80-luvun hittimuusikon comeback – Matt Gray tekee ensimmäistä uutta pelimusaa 24 vuoteen 

Herkuttele Back in Time -konsertin C-64-livebiisien äärellä