Bäfä 4:n talvipätsi sisältää hurjasti korjailuja ja remontoidun nettipelikoodin

03.03.2015 19:30 | Jukka O. Kauppinen

Vaikka onkin Battlefield-pelien haukkuminen onkin muodikasta, etenkin laumassa harjoitettuna, ovat ne kaikesta huolimatta hillittömän hauskoja ja kivoja räiskintöjä. Myös Battlefield 4. Ja siitä tykkääville luvassa on toivon mukaan hyviä pelihetkiä, sillä uusin päivitys sisältää valtavasti korjailuja ja parannuksia.

Päivityslistan kärjessä on kasa fiksejä pelin moninpelikoodiin, jota on kirjoitettu isolta osin uusiksi. Pelin pitäisi nyt päivittää tilannetta aiempaa tiheämmin ja tarkemmin, minkä lisäksi tietoliikenteen prioriteetteja ja törmäyskoodia on viilattu.

Vaikka pelin nettikoodi kuljettaa nyt enemmän tietoa kuin aikaisemmin, menee se puolet pienempään tilaan. Harasoo!

Winter Patch tuo mukanaan myös Squad Obliteration –moninpelitilan, muutoksia Quickmatch-peleihin ja paljon, paljon muuta.

Lisätietoja: Improving Battlefield 4: The Winter Update 

Lisää aiheesta

Battlefield 4 (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) 

Battlefield 4: China Rising DLC (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) 

Battlefield 4: Naval Strike DLC (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) 

Battlefield 4: Second Assault DLC (PC, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360) 

Battlefield: Hardline jatkaa tyyriiden lisäreiden linjalla 

Varaslähtö: Battlefield Hardline 

Keskustelu

BF2 oli sarjan viimeinen peli. BF3 ei sarjaa enää jatkanut, eikä nelonenkaan.
Kakkonen on yhä parhautta ja ykkönen ei sekään koskaan huono ole ollut.

Enemmän oransseja kolmioita, enemmän hud infoa, enemmän tekstiä ruutuun, lisää A, B, C, vittu D, E, F, G, H lippuja vaan 3d kartalle nenän eteen, ISOMMAT XP TEKSTIT, niin ei jää mitään itse pelistä näkyville tekstikaamoksen alta, hyvä bf sarja! Huomaa, että konsolijonneille pitää kirjottaa peliin kaikki tieto keskelle ruutua, niin ei mene jonnella itku kurkkuun pelin vaikeuden takia. Moneenko otteesen muuten bf sarjan pelit myydään samalla enginelle ja erivärisillä ase skineillä? BF2 oli ehkä muistettavin kokemus koko sarjasta.

@5 Itsehän en tule koskaan kokemaan BF5:sta. Tämä kaatuilu, sekoilu, nettikoodi ja ylimalkainen vitutuksen määrä on saanut minut siirtymään muiden tuotteiden pariin. Ihan jees peli, joka julkaistiin täysin keskeneräisenä.

@5

Battlefieldit eivät tule tuskin enää koskaan tukemaan käyttäjien luomaa vapaasti jaettavaa sisältöä, koska a) EA ei voisi rahastaa niillä ja b) ne voisivat haitata maksullisten lisäosien myyntiä.

Patchiä knyt kokeiltu, netcoden paremmuuden huomaa. Hyvä että puolentoista vuoden jälkeen jlkaisusta saatiin peli ”valmiiksi”, nyt voi pelata tätä kun skippaa Hardline-sekoilun yli.

Toivottavasti ottavat järjen käteen ja tekisivät sitten bäfä 5:sesta kuin BF4sen paremmilla fysiikoilla, paljon realistisemmalla ballistisella mallinnuksella ja hc-modilla sekä BF2:sen isojen mappien kokoisilla alueilla. Silloin alettaisiin hipomaan taistelupelto-täydellisyyttä. Ainiin, ja kun Hardline-pelleily alkaa, niin BF4 koodi auki ja modityökalut kiitos.

huippupeli! yltää kakkosen tasolle. Kunnon hc-moodi ja c4-biket bännin alaiseksi niin porukan on oikeasti osattava pelatakin.

Veikkaan että serverit kaatuu päivityksen jälkeen koko ajan eikä mikään toimi.

Peli julkaistu marraskuussa 2013 ja se on nyt vasta pelikuntoinen?

Muropaketin uusimmat