Uusimmat

Baldur’s Gate: Enhanced Edition — kamalasti uutta syyskuussa!

27.07.2012 10:30 Miikka Lehtonen

Pari päivää sitten mainostamamme Baldur’s Gate -laskuri napsahti nollaan eilisiltana ja kaikki Baldur’s Gate: Enhanced Editionin salaisuudet paljastettiin. Tuloillaan on todellakin viilailtu versio legendaarisesta pelistä, joka tarjoaa enemmän kaikkea: sankareita, seikkailuja, parannuksia ja niin edelleen. Seikkailu alkaa syyskuussa.

Baldur’s Gate: Enhanced Edition ei ollutkaan vain halpa ja pikainen rahastus, kuten kyynikot pelkäsivät, vaan todella asiallinen paketti. Mukana on yli 400 parannusta, jotka on lainattu Baldur’s Gate II:sta tai kehitetty pelaajien antaman palautteen perusteella. Tarjolla on myös kokonaan uusi luolasto, uusia pelihahmoja — wild mage, Blackguard ja munkki — sekä kaikenlaista muuta mukavaa.

Peli julkaistaan syyskuussa Windowsille, Macille ja iPadille, myöhemmin syksyllä Androidille. Windows- ja Mac-versiot tulevat kustantamaan 19,99 taalaa ja sisältämään kaikki paketin herkut. Tablettiversiot ovat halvempia, mutta osa sankareista pitää ostaa DLC:nä.

Hieman erikoisesti peliä ei ainakaan toistaiseksi tulla näkemään Steamissa, vaan sen jakelu tapahtuu minulle tuntemattoman Beamdogin kautta. Moista sietävät voivat ennakkovarata PC-version vaikka tältä istumalta.

Lähde: Baldur’s Gate

Lue myös

Völgarr-viikinki haluaa kirveesi! Ja rahasi!

Battlestar Galactica (Lautapeli)

Civilization 5 sai Suomi-modin

The Secret World: respecin tarpeessa!