Uusimmat

Baldur’s Gate: Enhanced Edition näyttää… Baldur’s Gatelta

23.11.2012 10:30 Miikka Lehtonen

Sarjassamme ”aurinko nousee idästä”, Dome esittää Baldur’s Gate: Enhanced Editionin pelivideota. Enemmän tai vähemmän yllättäen uusi näyttää vanhalta, sillä Baldur’s Gaten uusintaversio näyttäisi olevan aika perinteisen oloinen pakkaus.

Alkujaan syyskuulle kaavailtu Baldur’s Gate: Enhanced Edition modernisoi roolipeliklassikon nykykoneilla ja -resoluutioilla pyöriväksi pakkaukseksi, joka sisältää pinon pienempiä ja suurempia uudistuksia. Tästä huolimatta tulossa on selvästi ehtaa Baldur’s Gatea, sillä ihan rehellisesti sanoen kun katselin äskettäin julkaistua pelivideota siitä, jouduin tarkistamaan, ettei joku vain tehnyt jäynää ja näyttänyt alkuperäistä Baldur’s Gatea uuden nimellä.

 

Onko tämä sitten hyvä vai huono asia? Se lienee jokaisen päätettävissä. Alkaa näyttää siltä, että Baldur’s Gate on todellakin yhä Baldur’s Gate, mikä miellyttänee varmasti pelin ystäviä. Ennen lopullisen version testailua on paha sanoa, onko uusintaversio oikeasti siitä pyydettävän 19,99 taalan hintalapun arvoinen vai saisiko saman kokemuksen halvemmallakin modaamalla vaikka GOG.comista saatavaa alkuperäistä.

Seuraamme tilanteen kehittymistä.

Lue myös

Alan Wake näyttäisi Unityllä… Upealta!

Assassin’s Creed III [videoarvostelu] (PC, PS3, Xbox 360)

Assassin’s Creed III -tuplahaastattelu – aavoilta meriltä tehtäväsuunnittelun saloihin

Far Cry 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Muropaketin uusimmat