Uusimmat

Bane ja uusi sähköase Batmanin apuna Arkham Cityssä

01.08.2011 16:00 Tero Lehtiniemi

Batman: Arkham City on yksi loppuvuoden odotetuimpia pelejä, ja siitä tihkuva lisäinfo tekee odottamisesta yhä kutkuttavampaa ja kutkuttavampaa. Viikonloppuna pidetyssä Comic Conissa Rocksteady valotti jälleen lisää pelin ominaisuuksia, ja ne eivät ainakaan laske intoa.

Rocksteady ilmoitti kaksi aivan uutta asiaa. Toinen niistä on se, että tietyissä tehtävissä Batmanin apuna häärii tekoälyn kontrolloima Bane, massiivinen lihaskimppu. Varsinaiseen tarinaan Bane ei nykytietojen mukaan osallistu, vaan yhteistyö on konkreettista Banen mielenkiinnon herättävissä sivutehtävissä. Banea ei myöskään voi itseä pelata, toisin kuin jo aiemmin varmistettua Kissanaista. Comic Conissa tosin täsmennettiin, että sankarittarena tullaan pelaamaan noin nelisen tuntia.

Toinen uusi juttu on Remote Electrical Charge, eli REC. REC on useampiin vihollisiin osuva inFamous-henkinen sähköhyökkäys, joka heittää vihollisia taaksepäin tai tainnuttaa näitä. Kauhean omaperäisestä lelusta ei siis ole kysymys, mutta enemmän on aina enemmän.

Lähde: Go Nintendo

Lue myös

Pelaa Diablo III:sta ja rikastu!

EA menetti uskonsa 3D-pelaamiseen

From Dust (PC, PS3, Xbox 360)

Resident Evil: The Mercenaries 3D (3DS)

Muropaketin uusimmat