UUSIMMAT

Bang & Olufsen esitteli hintavat, pelikäyttöön suunnitellut langattomat Beoplay Portal -kuulokkeet

02.04.2021 12:45 | Muropaketin toimitus

Tanskalainen Bang & Olufsen on julkistanut 499 dollaria maksavat pelaamiseen suunnitellut Beoplay Portal -kuulokkeet Pohjois-Amerikan markkinoille.

Uudet Beoplay Portal -kuulokkeet tukevat useita liitäntätapoja, joihin kuuluvat Bluetooth 5.1 (aptX Adaptive ja AAC, SBC -koodekit), 3,5 millimetrin audioliitäntä sekä USB-C-liitäntä lataamiseen. Lisäksi Beoplay Portalit kuuluvat Microsoftin ”Designed for Xbox”-ohjelmaan, jonka myötä ne voi yhdistää suoraan Xbox Oneen tai Xbox Series -konsoleihin Xbox Wireless Protocolin avulla. Kuulokkeiden taajuusalueeksi ilmoitetaan 20 – 22 000 hertsiä ja elementti on halkaisijaltaan 40 millimetriä.

Kuulokkeissa on mikrofoni, aktiivinen vastamelutoiminto sekä tuki virtuaaliselle Dolby Atmos -tilaäänelle. Bluetooth-yhteyksien kanssa ANC:n ollessa päällä kuulokkeiden akun luvataan kestävän 24 tuntia. Xbox Wireless Protocol -yhteyksien ja ANC:n kanssa akkukesto laskee 12 tuntiin. Painoa kuulokkeilla on 282 grammaa. Kansainvälisille markkinoille Beoplay Portalit saapuvat huhtikuun 29. päivänä, mutta tarkkaa kansainvälistä hintaa ei ole vielä vahvistettu.