UUSIMMAT

Banjo-Kazooielle kumartava Yooka-Laylee sai julkaisupäivän ja uuden trailerin

14.12.2016 10:57 | Muropaketin toimitus

Yooka-Laylee on Rare-peliyhtiön vuonna 1998 julkaiseman konsolihitin Banjo-Kazooien jalanjäljissä kulkeva tasohyppely. Peli julkaistaan Stemissa ja GOG:issa 11. huhtikuuta. Konsoliversioiden julkaisupäivästä ei ole vielä varmaa tietoa.

Yooka-Layleen alkuperäinen Kickstarter-kampanja oli huikea menestys – Playtonic Gamesin ja Worms-peleistä tunnetun Team 17 asettama 175 000 punnan tavoite täyttyi muutaman tunnin sisällä kickstarterin alkamisesta. Kokonaisuudessaan peli keräsi Kickstarter-kampanjansa aikana yli kaksi miljoonaa puntaa.

Yooka-Laylee on 3D-ympäristöön sijoittuva tasohyppely, jossa pelaajan ohjattavana ovat Yooka-niminen kameleontti sekä Laylee-niminen lepakko. Pelaaja pääsee seikkailujen aikana kohtaamaan erilaisia veikeitä hahmoja, kuten ilkeältä näyttävän ankan, housuja käyttävän käärmeen sekä iloisen ritarin. Pelin tekijätiimissä on mukana alkuperäisen Banjo-Kazooien teossa mukana olleita työntekijöitä, joten Banjo-Kazooien faneilla on korkeat odotukset peliä kohtaan.

Yooka-Laylee on ennakkotilattavissa Steamista sekä GOG-verkkokaupasta 39,99 eurolla. Ennakkotilaajat pääsevät jo nyt nauttimaan Yooka-Laylee Toybox-nimisestä sandbox-pelistä. Toyboxissa pelaaja voi kokeilla hahmojen kykyjä sekä saa esimakua virallisen pelin kenttädesignistä.

Muropaketin uusimmat