UUSIMMAT

Bastion-kertoja Logan Cunninghamin ura jatkuu seikkailupeleissä

16.08.2012 13:45 | Tero Lehtiniemi

Viime kesänä Xbox Liven Summer Arcadessa julkaistu toimintaroolipeli Bastion oli monessa mielessä mainio peli. Toimivan mekaniikan lisäksi pelaajia kiehtoi myös tunnelmallinen kertoja-ääni, jonka varassa oli käytännössä kaikkien pelin tapahtumien selittäminen.

Tämä ääni kuuluu Logan Cunningham -nimiselle herrasmiehelle, joka on Bastionin jälkeen kunnostautunut perinteisten hiirivetoisten seikkailupelien tähdittäjänä. Seuraavaksi luvassa on konkari Wadjet Eye Gamesin julkaisema ja Wormwood Studios -nimisen firman tekemä Primordia, postapokalypotinen seikkailu jonka pääosassa on Horatio-niminen robotti. Cunninghamin ääninäyttelemän Horation seikkailut lupaavat kymmeniä käsinpiirrettyjä ympäristöjä ja tusinoittain uniikkeja hahmoja.

Logan Cunningham on ollut mukana myös aiemmin kesällä julkaistussa Resonance-seikkailupelissä, jonka arvostelu luvassa Domessa ehkä jo tällä viikolla. Knoppitietona myös kyseinen peli, kuten myös esimerkiksi Gemini Rue, ovat Wadjetin julkaisemia.

Primordia julkaistaan joskus tänä syksynä, fiilistelyt voi aloittaa jo alla olevalla trailerilla.

Lisätietoja: Primordia

Lisää aiheesta

Bastion oli jättimenestys

Lue myös

Unit 13 (PS Vita)

Might & Magic: Raiders on ilmaispelattava hack’n’slash-seikkailu

Hyvän pelimainoksen ainekset: Penelope ja Monica Cruz minishortseissa

Kehittäjä väittää: pelaajat tahtovat maksaa DLC-paketeista

Keskustelu

Loganilla on sen verran miehekäs ääni että siitä vois tulla uus Ridge Forrester nyt kun Ronn Moss lopettaa. Pelailin tämän kesäalepelin tuossa vähän aikaa sitten läpi, eikä se nyt mitään juhlaa ollut, pelattavuus riitti juuri ja juuri siihen ettei jättänyt kesken. Hyvät valikoimat kyllä sälää, ei siinä mitään. Jotain 2,5e hinta on jotakuinkin kohdallaan.

Suosittelen henk. koht. katsastamaan muitakin Wadjet Eyen kehittämiä ja julkasemia pelejä. Ei ainakaan toistaiseksi ole pettymyksiä olleet.

Muropaketin uusimmat