Uusimmat

Batman: Arkham Asylum myynyt 2 miljoonaa

11.09.2009 16:50 Jukka O. Kauppinen

Elokuun lopulla Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle julkaistu Batman: Arkham Asylumia on myynyt varsin mainiosti 2 miljoonaa kappaletta.

Rocksteady Studiosin kehittämä ja Euroopassa Eidoksen julkaisema Arkham Asylum on vaihteeksi osoitus siitä, että totaalisista lisenssilähtökohdista huolimatta lopputuotteen ei tarvitse olla täyttä kuraa. Peli on tulossa PC:lle viikon kuluttua.

Batman: Arkham Asylum on saamassa myös kaksi ladattavaa lisäsisältöä seuraavan kahden viikon kuluessa. Insane Night julkaistaan 17. syyskuuta ja Prey in the Darkness viikkoa myöhemmin. Sisällöt ovat tulossa ainakin Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle.

 

Lisää aiheesta

Batman: Arkham Asylum (PC, PS3, Xbox 360)

Maailman suosituimpiin sarjakuvasankareihin kuuluva Batman on elävä – tai no, elävä ja elävä – todiste siitä, että suosio ei aina tarkoita menestystä kaikilla aloilla. Muiden viihteen muotojen mainosta tasostaan huolimatta Batman on nimittäin sukkaillut aika urakalla videopelien saralla.

Nyt valitettavaan trendiin tulee yllättävä käännös, sillä pienen pelikehittäjän Batman: Arkham Asylum tajuaa vihdoin paitsi Lepakkomiehen, myös hyvän pelin perusteet. Tuloksena on vuoden parhaisiin peleihin kuuluva teos.

Lue myös

Arvostelu: Colin McRae: Dirt 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Marssi itään alkaa: Operation Barbarossa: The Struggle for Russia

Pixolane kehittää PS3-peliä kotimaisella rahoituksella

Red Factionin PC-versio taipui kaksoistornien edessä

Wiikon wanha: Bionic Commando