Batman – The Telltale Series on nyt saatavilla Nintendo Switchille

17.11.2017 22:23 | Muropaketin toimitus

Viidestä osasta koostuvan Batman – The Telltale Series -episodipelin ensimmäinen kausi on julkaistu Nintendo Switchille.

Telltale Games, DC Entertainment ja Warner Bros Interactive on ilmoittanut, että Batman – The Telltale Series on nyt saatavilla Nintendo Switchille. Pelin voi ostaa joko digitaalisena tai jälleenmyyntiliikkeistä pelikasettina.

”Tämä on Telltalen ensimmäinen aikuisempaan makuun suunnattu peli Switchille, joten olemme todella innoissamme siitä, että peli on nyt saatavilla tälle alustalle. Lisäksi meitä miellyttää se, että peliä pääsee kokeilemaan aivan uusi yleisö. Batmanin tarina on mainio tapa esitellä Telltalen kerrontaa Nintendon faneille”, fiilisteli pelin päätuottaja Sean O’Connor.

Batman – The Telltale Series -pelissä pelaajat pääsevät astumaan sekä Bruce Waynen että myös Batmanin saappaisiin. Pelisarjan ensimmäisessä episodissa Bruce Wayne pakotetaan kyseenalaistamaan kaiken mitä hän tietää omasta identiteetistään, kun hän saa selville isänsä olleen ronski rikollispomo.

Peliä ovat kehuneet sekä pelikansa että kriitikot. Monien pelialan julkaisujen mukaan se on eräs Telltalen parhaista peleistä sekä kaikin puolin erinomainen kokemus.

Muropaketin uusimmat