UUSIMMAT

Batmanin odottajille tyly pettymys: eipä tule lepakkoautoa pelin mukana

18.06.2015 10:56 | Miikka Lehtonen

Nytpä tulee huonoja uutisia Batmanille ja kaikille Batmanin faneille: lepakkoauto on historiaa! Ainakin siis pelin reteän Batmobile Editionin osalta. Sitä kun ei julkaista. 

Batman: Arkham Knight ilmestyy jo ensi viikolla ja ennakkoon sen megakomea Batmobile Edition oli todella kysytty erikoispainos pelistä. Ja miksipä ei, sillä sen mukana tuli iso ja komea versio pelin lepakkoautosta. Aivan julkaisun kynnyksellä tulee kuitenkin huonoja uutisia, sillä brittiläisen Game-peliliikkeen kautta pelinsä ennakkovaranneet ovat saaneet postia, jossa kerrotaan, että Batmobile Editionia ei julkaistakaan.

Syy on tyly, sillä pelin julkaiseva Warner Bros ei ollut tyytyväinen peliä varten teetettyihin lepakkoautoihin. Niiden laatua ei saatu prototyypin tasolle ja kun prototyyppi oli se, millä ennakkovaraukset oli myyty, firma teki ratkaisunsa ja peruutti koko version. Briteissä Batmobile Editionin ennakkovaranneille on tarjottu vaihturina toista pelin erikoisversiota, mikä tuskin lohduttaa kamalasti, koska se lepakkoautohan siinä se suuri houkutin oli.

Toki voidaan myös kysyä, miksi ihmeessä moista uutista ollaan viivytelty näin pitkälle, sillä julkaisuun on aikaa enää viisi päivää, tai Suomessa viikko.

Lähde: NeoGAF

 

Muropaketin uusimmat