Battlefield 4 on ilmainen viikon ajan

08.08.2014 12:00 | Juho Anttila

Battlefield 4

DICE:n kehittämä Battlefield 4 on mitä erinomaisin massiivisen skaalan räiskintäpeli. Kukaan ei kuitenkaan voi kiistää sitä, etteikö se olisi kärsinyt julkaisunsa aikaa pahoista teknisistä ongelmista. Monelta peli jäikin hyllyyn, eikä maksaminen pelistä välttämättä kiinnosta vieläkään, kun tiedossa ei ole varmuutta siitä, että tekniset ongelmat olisivat taakse jäänyttä elämää.

Nyt epäileville Tuomaksille ja toki muillekin on tarjolla tilaisuus kokeilla Battlefield 4:n toimivuutta ja koukuttavuutta mukavan ilmaistarjouksen muodossa. Pelin PC-versio on nimittäin pelattavissa ilmaiseksi viikon ajan. Ainoa edellytys on se, että peli on ladattava torstaihin 14. päivään mennessä.

Viikon laskuri ei myöskään pyörähdä käyntiin heti, vaan vasta siinä vaiheessa, kun peli käynnistetään ensimmäistä kertaa. Näin viikon kokeilujaksonsa alkamista voi viivästyttää halutessaan vaikka kuinka pitkään. Syyt olla kokeilematta Battlefield 4:sta käyvät siis aika vähiin, ellei kuulu siihen ihmisjoukkoon, joka laskeen EA:n Origin-palvelun haittaohjelmaksi.

Lähde: Joystiq

Lisää aiheesta

Huhupartio: Battlefield 4:n päivitys rikkoi nettikoodin

Parhaimmillaan huikean hyvä lisäsisältöpaketti: Battlefield 4 Naval Strike

Battlefield 4 lähes runollisen kauniina

Keskustelu

Lasken Originin haittaohjelmaksi.

Koodijonneryntäystä odotellessa. BF3:ää kun jaettiin ilmaiseksi niin helvetistihän niitä tuntui olevan.

Muropaketin uusimmat