UUSIMMAT

Battlefield 4 versioi uudelleen klassista pelimuotoa

15.02.2014 18:00 | Juho Anttila

Battlefield 4

DICE:n Battlefield 4 -räiskintä laajenee ensi viikolla vanhoja kenttiä kierrättävän Second Assault -lisärin muodossa. Katse on kuitenkin jo tulevaisuudessa, sillä seuraava DLC-paketti, Naval Strike, tuo peliin mukaan suurempia muutoksia. Luvassa on esimerkiksi kokonaan uusi pelimuoto.

Naval Striken mukana julkaistava pelimuoto kantaa nimeä Carrier Assault. DICE:n mukaan kyseessä on uusi versio Battlefield 2142 -pelissä nähdystä Titan-pelimuodosta. Titan-pelimuodossa joukkueiden tehtävänä oli vastustajan valtavan Titan-lentoaluksen tuhoaminen. Samalla piti olla tarkkana, ettei vastapuoli tee samaa temppua omalle titaanille.

DICE ei ole toistaiseksi antanut tämän enempää tietoa Carrier Assaultista. Battlefield 2142:n Titan-pelimuodossa tarjolla oli useita erilaisia tapoja vastustajan aluksen tuhoamiseksi ohjusiskuista aluksen valtaamiseen ja räjäyttämiseen saakka. On todennäköistä, että Carrier Assault mukailee samoja teemoja, mutta niin, että kohteena on tällä kertaa vastustajan lentotukialus.

Uuden pelimuodon lisäksi Naval Strike tulee sisältämään neljä meriaiheista karttaa, uusia aseita, uuden ilmatyynyaluksen ja 10 uutta tehtävää. Laajennus tullaan julkaisemaan maaliskuun lopussa, ensin Battlefield Premium -tilin omistajille ja kaksi viikkoa myöhemmin muille Battlefield-pelaajille.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Battlefield 4 laajenee ensi viikolla

Battlefield 4 nappasi myös PC-kultaa

WTF?! – Battlefield 4:n vaijeritorni muuttui jättiläisruoskaksi!