UUSIMMAT

Battlefield: Bad Company 2 julkaistiin

04.03.2010 17:00 | Jukka O. Kauppinen

Ruotsalaisen DICEn kehittämä Battlefield: Bad Company 2 julkaistiin tänään. Hyvämeininkinen räiskintä löytyy niin PC:lle kuin tehokonsoleillekin. Erityisesti PC-pelaajat ovat toivoneet siitä uutta suosikkia verkkorintamalle.

”Olemme tänään äärettömän ylpeitä toimittaessamme myyntiin mielestämme toistaiseksi parhaan Battlefield-pelin. Sarjan fanit tulevat olemaan innoissaan päästessään takaisin mykistävien maisemien avoimelle taistelukentälle, huipputason ajoneuvosotaan ja täysin tuhottavissa oleviin ympäristöihin.”

”Toivotamme myös tervetulleiksi uudet FPS- ja toimintapelaajat, jotka tulevat huomaamaan Bad Company 2:n pelattavuuden olevan spontaania ja tuoretta,” kuuluttaa Battlefield: Bad Company 2:n vanhempi tuottaja Patrick Bach.

Kiivaiden ajoneuvotaisteluiden, tuhon, monipuolisen asevalikoiman ja valtavien avointen taistelukenttien ansiosta EA odottaa pelin nousevan yhdeksi vuoden suurimmista hiteistä.

PC-versio on sarjan ensimmäinen 3D-valmis peli. Teos tukee myös DirectX 11 -grafiikkaa ja useita samanaikaisia näyttöjä.

Lisätietoja: www.battlefield.com

Lue myös

Alan Wake oli valmis jo viime vuonna

Arvostelu: MAG (PS3)

Test Drive Unlimited 2 kiihdyttää kohti nettibaanoja

Ubisoftin DRM ja Assassin’s Creed II päivittyivät

Aiotko hankkia pelistä...

Katso tilanne vastaamatta