Uusimmat

Battlefield: Hardline laajenee ensi kuussa

24.05.2015 18:00 Juho Anttila

Kovasti mielipiteitä jakanut Battlefield: Hardline on räiskintäpeli, joka lunastaa paikkansa itsenäisenä pelinä tavallisesta sotimisesta poikkeavalla konseptillaan. Siitäkin huolimatta, että monen mielestä peli olisi pitänyt julkaista suoraan Battlefield 4:n lisärinä. Oli miten oli, peli on itsenäinen ja ensi kuussa siihen saadaan vihdoin myös lisää pelattavaa.

Battlefield: Hardlinen ensimmäinen laajennusosa, Criminal Activity, julkaistaan ensi kuussa. Mukana on neljä uutta karttaa, nimeltään Backwoods, Code Blue, The Beat ja Black Friday. Uusien karttojen ohella tarjolla on kolme uutta asetta, kaksi ajoneuvoa, kuusi maskia, uusi laite ja kerättävä naulapyssy, mitä viimeksi mainittu sitten ikinä tarkoittaakaan.

Konsepti seurailee siis hyvin uskollisesti Battlefield 4:n lanseeraamaa lisärikaavaa. Jälleen kerran kaavalle uskollisesti lisäriin on upotettu myös uusi, Bounty Hunter -nimen saanut pelimuoto. Battlefield Hardline Premium -tilaajat pääsevät lisärin kimppuun kaksi viikkoa ennen tavallista kansaa.

Battlefield: Hardline tulee alustavasti saamaan neljä laajennusosaa. Vielä julkaisemattomat lisärit ovat saaneet nimikseen Robbery, Getaway ja Betrayal. Jonkinlaista tarinan kaarta on siis löydettävissä myös lisäreiden nimistä. Alustavat julkaisuajankohdat osuvat loppukesään, syksylle ja ensi vuoden alkuun.

Lähde: Videogamer

Lisää aiheesta

Ei mikään DLC – Battlefield Hardline on hyvä peli!

Uuden Battlefieldin julkaisu sujunut edeltäjäänsä paremmin

Lauantai-illan outoilu: näe Battlefield Hardlinen ajettava sohva