Uusimmat

Battlefield V käy edeltäjäänsä kehnommin kaupaksi

28.11.2018 18:57 Muropaketin toimitus

Dice ei ole tyytyväinen uuden Battlefieldin myyntilukuihin, sillä se ei ole myynyt edes yhtä paljon, kuin sitä edeltänyt Battlefield 1. 

Eurogamer-julkaisu on tutkaillut Battlefield V:n myyntiä, ja on käynyt ilmi, ettei peli ole ollut kaikesta hehkutuksesta huolimatta lähellekään sitä kehittävän Dicen toivoma hitti. Eurogamer tietää, että Battlefield 1 on käynyt paremmin kaupaksi jopa uutta peliä lyhyemmässä ajassa, uutisoi Bleedingcool.

Battlefield V ei päätynyt Euroopassa Black Fridayn ja Cyber Mondayn kulutusjuhlapäivien kolmen eniten myyneiden pelien listaan. Sen ohitti FIFA 19, Red Dead Redemption 2 ja Call of Duty: Black Ops 4.

Battlefield V voi hyvinkin käydä kaupaksi joulun alla. Sen heikkojen myyntilukujen taustalla lienee huono julkaisuajankohta, sillä samoihin aikoihin ilmestyi monia muita valtavan suosittuja pelejä. Lisäksi uuden Battlefieldin koko sisältö ei ollut tarjolla sen ilmestyessä, ja lisäksi pelin fyysisen kopion hankkineiden pitää ladata valtavia määriä pelattavaa netistä.

Battlefield V on parhaillaan saatavilla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle.