Uusimmat

Battlefront.com rykäisee: demot Combat Missionista, Panzer Commandista ja Theatre of Warista

12.05.2011 14:15 Jari Mikkonen

Huomio huomio, sotaisia demoja tarjolla! Taktisten sotapelien rintamaveteraaneja hemmotellaan nyt toden teolla: viikon sisään on julkaistu peräti kaksi uutta pelattavaa demoa, ja sokerina pohjalla nyt yksi kokonainen peli ilmaiseksi kokeiltavissa!

Battlefront.comin Combat Mission: Battle for Normandy käsittelee Normandian ratkaisutaisteluita kesällä 1944. Demo on saatavissa sekä Windowsille että Macille. Demossa on kolme skenaariota, joita voi pelata vuoropohjaisesti tai reaaliajassa, yksin tai kaksinpelinä.

Lisätietoja: http://www.battlefront.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=273&Itemid=459

Matrix Gamesin Panzer Command: Ostfront siirtää painopisteen itärintamalle. PC:O on jatkoa muutaman vuoden takaiselle Panzer Command: Kharkoville, ja Matrix on luvannut uutukaisen ilmaisena laajennuksena kaikille alkuperäisen PC:K:n ostaneille. Demon mukana tulee kaksi skenaariota. Peli on vuoropohjainen ja tukee 1-2 pelaajaa, Windowsissa.

Lisätietoja: http://www.matrixgames.com/products/391/details/Panzer.Command:.Ostfront

Battlefrontin ja 1C:n viiskytlukustrategia Theatre of War 3 Korea on jo julkaistu pari kuukautta sitten, mutta pelistä on nyt tullut myös kaikki täyden pelin ominaisuudet sisältävä ilmainen demo. Kaikki ominaisuudetko? Kaikki! Paitsi se, että demoa voi pelata ainoastaan 60 minuuttia, ja pelattavaa täydessä pelissä on varmasti paljon enemmän. TOW 3 on reaaliaikainen ja yhdestä kahteen pelaajalle Windowsissa.

Lisätietoja:  http://www.battlefront.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=280&Itemid=474

Lue myös

Battlefield 3 – ”kaikki on kiinni ideasta ja toteutuksesta”

Deus Ex: Human Revolution -ennakko (PC, PS3, Xbox 360)

Lego Pirates of the Caribbean (PC, PS3, Wii, Xbox 360)

Warhammer 40k: Space Marine lunastaa K18-ikärajansa