BB-kausi jatkuu kaoottisesti

06.10.2012 16:30 | Juho Anttila

Blood Bowl, tuo lautapelien kuningas, joka alkuperäisessä muodossaan on niin viimeisen päälle veristä parhautta, ettei edes tietokonepeliversiota kehittävä Cyanide ole pystynyt sitä bugeilla ja suunnitteluvirheillä pilaamaan. Nyt digitaalinen Blood Bowl laajenee jälleen, kun kaaos valtaa pelikentät.

Blood Bowl: Chaos Edition on firman ilmoituksen mukaan se ultimaattinen versio verimaljasta. No, niinhän se edellinenkin julkaisu aikanaan oli, muistelee joku. Luvassa on joka tapauksessa tälläkin kertaa mielenkiintoisia lisäyksiä pelin joukkuetarjontaan.

Jenkkifutiksen väkivaltaista fantasiaversiota pelataan jatkossa myös kaaoksen kääpiöiden ja alamaailman sotureiden voimin. Lisäksi Khornen demonit tekevät ensiesiintymisensä pelikentillä. Viimeksi mainittua joukkuetta ei olla nähty vielä edes aidon lautapelin puolella, joten kyse on todellisesta uutuudesta.

Uusien joukkueiden ohella paketti sisältää myös ennennäkemättömän viidakkoteemaisen stadionin. Myös yksinpelitarjonta laajenee maailmanmestaruuspelimuodolla. Ennestään Blood Bowlin jo omistaville Cyanide lupaa reilun alennuksen uudesta versiosta. Hyvä niin, vaikka kieltämättä alennuksesta huolimatta mielen valtaa ajatus, että nyt joudutaan ostamaan sama peli jo kolmatta kertaa. Mutta hei, se on kuitenkin Blood Bowl!

Blood Bowl: Chaos Edition julkaistaan digitaalisesti 11. päivä tätä kuuta. Kivijalkakauppoihin peli saapuu 18. päivä.

Lähde: Blood Bowl -kotisivu

Lisää aiheesta

Blood Bowl saa jatkoa: Dungeonbowl tulee kesällä

Blood Bowl (PC)

Games Workshop iski hampaansa java-Blood Bowliin

Lue myös

Tokyo Jungle (PS3)

Assassin’s Creed III – haastattelussa pelin käsikirjoittaja ja historioitsija

Kellä on pelialan majesteetillisimmat hiukset tai viikset?

Sattuuko Trialsin pelaaminen? Jos ei aiemmin, niin nyt kyllä!