UUSIMMAT

Beatlesin viiksivallut virtuaalinurmikolla

06.08.2009 19:15 Jukka O. Kauppinen

Kuukauden päästä jyrähtää. The Beatles: Rock Band laskeutuu poppikansan keskuuteen. Maailmanhistorian suurimpiin lukeutuva brittiläinen popyhtye saa ikioman bändipelinsä, jonka myötä mitataan pelaajakansan musiikillisen kiinnostushaitarin venyvyys. Modernit hitit ja metalli löytävät kyllä nuoremmissakin yleisönsä, mutta moniko lankeaa Beatlesin pauloihin?

No, se selviää kohtapuoliin. Ehkä Beatles-peli saa aikoinaan yhtyessä fanittaneet ryntäämään pelikonekauppoihin, ostamaan konsolin, pelin ja soittovehkeet? Kukapa sen tietää?

Maailman johtava musiikkipeli kohtaa kaikkien aikojen suurimman bändin! The Beatles: Rock Band antaa faneille odotetun tilaisuuden kokea Beatlesin legendaarinen tarina sen osana. Et vain katso ja kuuntele Beatlesin tehdessä rockhistoriaa, levyttäessä klassikkoalbumeja ja valloittaessa maailmaa – ensimmäistä kertaa olet osa yhtyettä. The Beatles on yhteensopiva Rock Band:in, Guitar Heron ja useimpien muiden soitinohjainten kanssa, kuten myös kolmansien osapuolten mikrofonien, kuten SingStarin ja Lipsin.

Bändipeli sisältää 45 Beatles-kappaletta. Lisää voi ostella Rock Band -musakaupasta.

The Beatles: Rock Band ilmestyy Wiille, PS3:lle ja Xbox 360:lle 9.9.2009.

Lisätietoja: The Beatles: Rock Band

 

Lue myös

eDomen arvosteluviikko: testissä seitsemän päheää peliä

Kun Microsoft Applen pelasti

Mitä ihmettä LucasArts höpisee X-Wing/TIE Fighterista?

Saksan uusi sensuurilaki saattaa pakottaa Crytekin evakkoon

Suuret Battle.net-suunnitelmat siirsivät Starcraft II:n ensi vuoteen

Beatles-peli...

Katso tilanne vastaamatta