UUSIMMAT

Bethesda juhlistaa Quakeconia älyttömillä Steam-alennuksilla

05.08.2011 12:30 Tero Lehtiniemi

Puuttuuko pelikokoelmista useampikin vanha Bethesda- ja/tai id Software-klassikko? Jos näin on, nyt on vuosituhannen tilaisuus pistää koko kokoelma kerralla kuntoon. Bethesda nimittäin juhlistaa tänä viikonloppuna pidettävää Quakecon-tapahtumaa suorastaan hervottomalla alennuspaketilla, joka on vieläkin halvempi jos ostat ennakkoon firman tulkevan Elder Scrolls V: Skyrim -roolipelin.

Quakecon Pack 2011 -nimellä kulkeva paketti pitää sisällään vatimattomasti kaikki id Softwaren ja Bethesdan pelit. Mukana on uudempien pelien, kuten Oblivionin ja Fallout 3:n Game of the Year-versioiden lisäksi muun muassa Brink, Fallout: New Vegas DLC-lisäreineen, kaikki Doomit, Quaket, Wolfensteinit, Commander Keenit ja enjaksaluetellaenempää. Normaaleilla Steam-alennuksilla 34 pelin paketille tulisi hintaa kolmisen sataa euroa, mutta Quakecon-alennuksilla hinta putoaa 69,99 euroon. Vitsi on siinä, että mikäli ostaa ennakolta firman marraskuussa julkaistavan Elder Scrolls V: Skyrim -roolipelin, tämä hervoton paketti irtoaa alle nelöjällä kympillä.

Nyt on siis melkoinen tilaisuus saada pilkkahintaan sekä kasa huippupelejä että kappale pelihistoriaa. Lisätietoja Steamin omilta sivuilta.

Lähde: Steam

Lue myös

Call of Juarez: The Cartel (PC, PS3, Xbox 360)

Journey-ennakko (PS3)

Real Warfare 2: Northern Crusades -ensikosketus – Total Warit on pelattu, juu

Verbatim Store’n’Go 500 Gb For Mac – mobiilia dataa