UUSIMMAT

Bethesda otti taas köniinsä Fallout MMO -riidassa

27.10.2011 16:10 | Jukka O. Kauppinen

Bethesda otti toisen kerran peräkkäin köniinsä Interplayn kanssa käymässään Fallout-verkkoroolipeliä koskevassa oikeusriidassa. Syyskuussa oikeus hylkäsi kylmiltään Bethesdan vaateet Masthead-studiota kohtaan, jo ennen kuin Masthead edes ehti lähettää vastinettaan.

Nyt oikeus on hylännyt Bethesdan kanteen mainitusta päätöksestä, jossa oikeus tulkitsi Bethesdan mukaan lakia väärin ja yhtiön vahingoksi.

Bethesda yrittää kanteillaan pysäyttää Interplayn kehittämän Fallout-morpin kehittämisen, mutta haasteita ja vastahaasteita ja lähestymiskieltoja on sinkoiltu jo niin epämääräisesti, että kuviosta ei oikein pysy enää perillä. Siinä sivussa Bethesda kävi ottamassa nenänäpäytyksen Ruotsissa, kun sikäläisen oikeus ei oikein ottanut uskoakseen miten pienen Mojang-indiepajan Scrolls-seikkailupeli saattaisi haitata The Elder Scrolls -pelisarjan mainetta ja menekkiä.

Bethesdan lakipoppoo tuntuu tienaavan tuntipalkkaansa ahkerasti, tosin tuloksia ei tunnu syntyvän. Ainakaan Bethesdan eduksi.

Lähde: GamesIndustry

Lisää aiheesta

Bethesdan oikeusdraama Fallout MMO:sta jatkuu

Bethesda: Fallout on meidän. Interplay: Eikä ole.

Lue myös

Assassin’s Creed Revelations -ensikosketus osa 2 – Ezion matkan päätepiste

Deus Ex: Human Revolution Missing Link DLC (PC, PS3, Xbox 360)

Valve väittää: piratismi ei ole hinnasta kiinni

Warhammer 40K: Space Marine nousi Suosittelemme-kastiin

Keskustelu

@3 jos grafiikoita meinaat niin ne nyt on vaan sitä ylimääräistä lisää ainakin minulle. juoni ja pelimaailma on plajon tärkeämpi. vieläkin pelailen alkuperäistä falloutia ja 2. osaa, kun 3:ssa oli kaikki bethesdan tyyliin aika huonosti. New vegas oli pieni parannus sentään, mutta olikin obsidianin tekemä…

Ihan hyvä vaan, uskon että Interplay Masthead Studiossin kanssa paljon parempaa jälkeä aikaan kuin mitä Bethesda. Mitä on tullut noita uutiskirjeitä lueskeltua niin huomattavasti enemmän ”Fallout” fiilistä tuossa tulee olemaan kuin Bethesdan räpellyksessä.

Kyllä nyt on tainnut, siis Amerikkalaisittain Bethesda tainnut loukata Mastheadin kunniaa ja nyt kyllä pitää nostaa Bethesdaa vastaan kunnianloukkaus.

Muropaketin uusimmat