Bethesdalla on vielä yksi yllätyspeli tälle vuodelle – kukaan ei tunnu tietävän mikä

11.09.2017 23:05 Muropaketin toimitus

Tähän maailmaan esimerkiksi upeita Fallout-sarjan pelejä sekä Skyrimin tuoneella Bethesdalla on vielä yksi yllätys hihassa kuluvalle vuodelle.

Bethesda on hiljalleen lanseerannut uuden tavan julkistaa tulevia pelejä ainoastaan puoli vuotta ennen kuin kyseisen pelin pitäisi olla pelikaupan hyllyllä. Nyt julkaisutalo on mennyt entistäkin pidemmälle ilmoittamalla, että heiltä on tulossa kaikkien muiden kiinnostavien juttujen lisäksi täysin uusi yllätyspeli – ja vielä tämän vuoden puolella.

Ei sillä, etteikö Bethesdalla olisi täytettä julkaisulistalla muutenkin: vuoroaan odottavat Dishonored: Death Of The Outsider (syyskuu), The Evil Within 2 (lokakuu), Wolfenstein II: The New Colossus (lokakuu), Doom VFR (joulukuu) ja Fallout VR (joulukuu). Lisäksi jonossa on Skyrimin Nintendo Switch-versio sekä ilmaispeli Quake Champions pc:lle.

Huhurumba tämän yllätyspelin ympärillä käynnistyi, kun Bethesdan varajohtaja Pete Hines ohimennen vinkkasi siitä jutellessaan YouTube-kanava Tek Syndicatelle.

”Meiltä on tulossa jopa sellainen peli vielä tänä vuonna ulos, josta emme ole kertoneet yhtään kenellekään”, kiusasi Hines pelikansaa.

Vähemmän yllättäen Hines ei suostunut kertomaan onko kyse täysin kokonaan uudesta luomuksesta vai kenties jonkun pelin mobiilijatkeesta Fallout Shelterin malliin. Jäämme innolla odottamaan lisätietoja tästä mysteeristä.