Uusimmat

Bethesdan rahastuskuviot jatkuvat pelistä ja vuosikymmenestä riippumatta: Starfieldin yksittäisestä tehtävästä joutuu pulittamaan miltei 10 euroa

Kuva: © Bethesda Game Studios

12.06.2024 10:27 Muropaketin toimitus

Bethesda on paljastanut seitsemän dollaria maksavan Starfield-tehtävän.

Starfieldille julkistettiin uutta sisältöä viikonloppuna järjestetyssä Xbox Games Showcasessa, mutta valitettavasti nämä kaikki eivät ole tulossa pelaajille ilmaiseksi.

Tapahtumassa julkistetussa Trackers Alliance -tehtäväketjussa pelaajat päästetään palkkiometsästäjiksi, mutta tästä joutuu pulittamaan ylimääräistä, uutisoi PC Gamer. Toisena tehtävänä oleva The Vulture maksaa nimittäin Starfield Creationin kautta 7 dollaria, joskin tätä varten täytyy ostaa tuhat Creation-krediittiä, jotka maksavat yhteensä 10 euroa.

Fanit eivät olekaan olleet tyytyväisiä Bethesdan hinnoittelupolitiikkaan ja pitävät tehtävästä pyydettyä summaa liian korkeana. Kyseessä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun Bethesda on kokeillut hinnoittelullaan kepillä jäätä, sillä vuonna 2006 Oblivioniin myytiin sittemmin meemiksi noussutta haarniskaa hevoselle. Maksavat kosmeettiset esineet ovat sittemmin muuttunut normiksi.

Lue myös: Arvostelu | Starfield on upea tieteisseikkailu, joka nousee Bethesdan klassikoiden tasolle

Muropaketin uusimmat