Uusimmat

Beyond Good And Evil 2:n tekeminen on taas vastatuulessa

01.03.2023 18:50 Muropaketin toimitus

Beyond Good And Evil 2 -peli ei tunnu valmistuvan sitten millään.

Beyond Good and Evil -jatko-osasta vihjailtiin ensimmäistä kertaa jo vuonna 2008, ja se julkistettiin virallisesti vuonna 2017. Pelistä julkaistiin traileri vuonna 2018, eikä siitä ole juurikaan kuulunut sen jälkeen mitään merkittävää, vaikka Ubisoft on säännöllisesti vakuutellut, että peli on yhä työn alla.

Nyt Kotaku kertoo, että peliä kehittävä Ubisoft Montpellier on väitetysti ajanut alaisensa niin loppuun, että tapausta on ryhtynyt selvittämään itsenäinen osapuoli.

Kotakun lähteet ovat paljastaneet, että studion työntekijöitä vaivaa ennennäkemätön työssä uupuminen, jonka takia kehittäjiä on joutunut sairaslomalle tusinoittain. Pelikehittäjistä moni ei aio enää palata yhtiön palvelukseen.

Studion perustaja Michel Ancel poistui yhtiön palvelusta 2020, kun häntä syytettiin epäasiallisesta käytöksestä. Yhtiö kertoi alaisilleen viime viikolla, että nyt myös studion johtaja Guillaume Carmona on poistunut. Carmona ei ole työskennellyt tänä vuonna lainkaan, eikä ole selvää, miksi hän lähti Ubisoftilta.

LUE MYÖS: Hiljaiselostaan huolimatta Beyond Good & Evil 2 on edelleen kehitteillä, lupaa Ubisoft