Billy Mitchellin huijaukset varmistuivat – kaikki ennätykset poistettiin tulostaululta

12.04.2018 19:14 | Muropaketin toimitus

Upean King of Kong -pelidokumentin päähenkilönä nähtävä Billy Mitchell on täydellinen tosielämän videopelipahis. Aiemmin uutisoimme, että Mitchell on jäänyt huijaamisesta kiinni. Nyt kolikkopeliviranomaiset ovat tuominneet kaikki Mitchellin tulokset hylätyiksi.

Donkey Kong -ennätyksistä ja chilikastikkeista tunnetun Billy Mitchellin huijauksia koskevat tutkimukset ovat päätyneet kaikki samaan lopputulokseen: Mitchell on käyttänyt huipputuloksia tehtaillessaan emulaattoria.

Kolikkopelien virallisia tuloksia ylläpitävä Twin Galaxies on päättänyt poistaa kaikki Mitchellin tulokset, sillä pelejä tulee pelata virallisilla ja alkuperäisillä kolikkopeleillä.

Lisäksi Mitchell sai elinikäisen osallistumiskiellon videopelikilpailuihin. Twin Galaxies on ottanut yhteyttä Guinnesin ennätystenkirjaan, jotta Mitchellin tulos poistettaisiin myös sieltä.

Tällä hetkellä miljoonan pisteen rajan Donkey Kongissa on ylittänyt ensimmäistä kertaa Steve Wiebe.

Mitchellin tuloksia ryhdyttiin puimaan helmikuussa, kun videopelipahiksen ennätykset alkoivat herättää huomiota. Twin Galaxiesin asiaa koskeva tiedote löytyy täältä.