UUSIMMAT

Indiehitti The Binding of Isaacin kehittäjä paljastaa tekeillä olevan ”vaikean ja oudon” pelin

15.05.2017 20:15 Muropaketin toimitus

Super Meat Boy ja The Binding of Isaac -pelien suunnittelija Edmund McMillen on vihjannut julkistavansa pian kokonaan uuden peliprojektin. Luvassa on indiesuunnittelijan tähän mennessä suurin peli.

Edmund McMillen tunnetaan tasohyppelypeli Super Meat Boysta (2010), sekä roguelike-räiskinnästä The Binding of Isaac (2011), jotka molemmat on julkaistu lukuisilla alustoilla. Nyt McMillen on Game Informerin mukaan vihjannut uudesta peliprojektista.

Tuoreessa The Binding of Isaacia koskevassa blogitekstissä McMillen kertoo työstäneensä uutta peliä kollegansa Tyler Glaielin kanssa jo kolme kuukautta.

”Olemme lähes valmiita julkistamaan pelin ja sen julkaisupäivän”, McMillen kertoo.

Hän ei halua vielä paljastaa tarkkoja tietoja pelistä, mutta muutamia vihjauksia McMillen kuitenkin tarjoaa.

”Se on vaikea, se on outo, se on henkilökohtainen, siinä on mahtavat kontrollit, se on täysin uusi, julkistamaton IP, ja se on selkeästi tasojen kannalta suurimpia tekemiäni pelejä”, McMillen kirjoittaa.

The Binding of Isaac: Rebirth ilmestyy pian Nintendo Switchille. McMillenin uuden projektin julkaisualustoista ei ole vielä tietoa, mutta edellisten pelien perusteella on oletettavaa, että se saapuu PC:n ohella myös konsoleille.

The Binding of Isaac
Kaikki jutut aiheesta