Kaikki BioShock-pelit ja Rockstarin Bully pyörivät nyt myös Xbox Onella

19.12.2016 12:00 Muropaketin toimitus

BioShock-pelisarja sekä Rockstar Gamesin koulumaailmaan sijoittuva Bully toimivat nyt myös Xbox Onella takaperin yhteensopivuuden kautta.

2000-luvun parhaisiin FPS-peleihin lukeutuvan BioShock-sarjan pelit kääntyivät aiemmin tänä syksynä nykyisen sukupolven konsoleille remasteroidun BioShock: The Collection -pelikokoelman muodossa. Nyt kuitenkin myös pelien alkuperäiset Xbox 360 -versiot ovat pelattavissa nykyisen sukupolven Xboxilla.

GameSpotin mukaan BioShock (2007), BioShock 2 (2010) ja BioShock Infinite (2007) toimivat nyt Xbox Onella takaperin yhteensopivuuden kautta. Tuttuun tapaan pelien alkuperäiset versiot omistava voi ladata pelit ilmaiseksi Xboxilleen, ja ne ovat toki ostettavissa huokeaan hintaan myös Xboxin pelikaupasta.

Toinen uusi lisäys Xbox Onen yhteensopivien pelien katalogiin on Grand Theft Auto -studio Rockstar Gamesin Bully, joka Euroopassa julkaistiin nimellä Canis Canem Edit. Avoimen pelimaailman koulukiusaamispeli saapuu Xbox Onelle vuonna 2008 remasteroidun Scholarship Editionin muodossa. Myös aiemmat pelitallennukset siirtyvät uudelle Xboxille, mikäli pelaaja on tallentanut ne Cloud Saved Games -ominaisuuden kautta.

Bully kääntyi hiljattain myös Android ja iOS-laitteille tuoreena Anniversary Edition -versiona.

Rockstar Games
Kaikki jutut aiheesta