Bioware harkitsee Mass Effectien tuomista uuden sukupolven konsoleille

04.03.2014 11:00 | Juho Anttila

Oli mitä mieltä tahansa Mass Effect 3:n lopetuksesta, sitä on vaikea kiistää, etteikö Biowaren suosikkitrilogia olisi kiistaton merkkipaalu scifiaiheisten roolipelien liian lyhyessä listassa. Pelisarjan neljäs osa on työn alla, mutta sillä välin Bioware pohtii, josko vanhasta trilogiasta saisi jotain irti vielä uuden sukupolven konsoleilla.

Bioware-pomo Aaryn Flynn vastasi uuden sukupolven Mass Effectiä kaivanneelle fanille Twitterissä, että firma on pohtinut sisäisesti mahdollisuutta tuoda Mass Effect -trilogia Xbox One – ja PlayStation 4 -konsoleille. Mitään päätöksiä mihinkään suuntaan ei olla vielä tehty, mutta ainakin asiaa on pohdittu.

Kyllähän Mass Effect -trilogia ansaitsee kaiken saamansa näkyvyyden, mutta tästä huolimatta ainakaan itse en jaksa oikein innostua uuden sukupolven Mass Effect -kierrätyksestä. Ehkä ainakin oma suhtautumiseni olisi vähemmän nihkeää, jos uuden sukupolven konsolien parhaiden pelien lyhyt lista ei tuntuisi koostuvan jo nyt pääasiassa monialustajulkaisuista ja vanhojen pelien uudelleenlämmittelyistä.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Bioware haluaa siirtyä eteenpäin Mass Effectin parissa

(M)Ass Effect lateksilla kuorrutettuna

Bioware: Seuraavan Mass Effectin kutsuminen ME 4:ksi on harhaanjohtavaa