Bioware menetti yhden kovimmista tekijänimistään

08.08.2014 14:00 | Juho Anttila

Legendaarisista, tosin nykyään myös mielipiteitä jakavista tietokoneroolipeleistään tuttu Bioware on menettänyt viime vuosina paljon avainhenkilöitään. Firman perustajat lähtivät jo ajat sitten ja nyt firma on menettänyt jälleen yhden kovan luokan tekijänimen. Muun muassa Star Wars: Knights of the Old Republic -klassikosta ja Mass Effectistä tuttu Casey Hudson on nimittäin irtisanoutunut Biowaren palveluksesta.

Ainakaan miehen omien sanojen mukaan lähtöön ei liity sen kummempaa draamaa. Mies kaipaa vain taukoa ja uusia haasteita 16 vuoden työrupeaman perään. Hudson kertoo olevansa todella tyytyväinen Biowaren tämänhetkisten isojen projektien tilaan. Mies hehkuttaa niin seuraavaa Mass Effectiä, Biowaren vielä julkistamatonta uutta IP:tä kuin myös tulevaa Dragon Age: Inquisition -roolipeliä.

Yhteisen selkääntaputtelun hengessä myös Biowaren kommentit ovat Hudsonia ylistäviä. Tästä erosta taitaa olla vaikea löytää draamanpoikastakaan, vaikka kuinka tarkkaan katsoisi. Tulevaisuus näyttää, mihin Hudson suuntaa energiansa jatkossa ja miten miehen lähtö vaikuttaa Biowaren tuotantoon.

Lähde: Eurogamer

Lisää aiheesta

Dragon Age: Inquisition myöhästyy

Star Wars The Old Republic nousi vakavaraiseksi

Bioware harkitsee Mass Effectien tuomista uuden sukupolven konsoleille