Uusimmat

Black Friday: Wolfenstein 2 nyt tarjouksessa puoleen hintaan – muista myös uusi pelattava demo

23.11.2017 21:04 Muropaketin toimitus

Jos natsien niittäminen tuntuu mukavalta ajatukselta, nyt jos koskaan kannattaa suunnata pelikaupoille: Wolfenstein 2 on tarjolla puoleen hintaan.

Wolfenstein 2: The New Colossus on Black Fridayn seurauksena myynnissä puoleen hintaan pc:lle: esimerkiksi Steamista peli lähtee hintaan 29,99 €. Peli on tarjouksessa myös muissa digitaalista jakelua suorittavissa verkkokaupoissa – kuten esimerkiksi Playstationin ja Xbox Onen omissa nettikaupoissa.

Mittavasta alennuksesta voidaan päätellä, että valitettavan ilmeisesti tämä juhlittu ja erinomaisia arvosteluita saanut tapposimulaattori ei ole käynyt toivotulla tavalla kaupaksi. Viime vuonna julkaistu Dishonored 2 päätyi sekin alennukseen vain muutama viikko julkaisun jälkeen, koska sen myyntiluvut olivat kohtuuttoman matalat. Huono tulos pelikaupoilla tarkoittanee sitä, ettei näiden pelien jatko-osien tekeminen ole lainkaan kiveen kirjoitettu asia.

Kuten Muropaketti aiemmin uutisoi, on Wolfenstein 2:sta julkaistu pelattava demo. Siinä päästään myllyttämään koko ensimmäinen kenttä alusta loppuun. Joten jos kiinnostaa tietää, kuinka natseja pistetään nippuun pyörätuolissa istuen, on demon lataaminen hyvä ajatus.