Blizzard rakastaa retroa – tämä peli päivittyy vielä 14 vuoden jälkeen

14.03.2016 10:00 | Juho Anttila

Blizzard tunnetaan pelitalona, jonka pelit on viimeistelty rahaa ja vaivaa säästelemättä. Niinpä firman tuotokset tapaavat myös kestää aikaa varsin hyvin. Eikä tässä vielä kaikki. Blizzard ylläpitää yhä aktiivisesti myös vanhempia pelejään. Nyt päivitetään kohta 14 vuotta vanhaa peliklassikkoa.

Warcraft 3, julkaisuaikanaan erinomainen ja yhä varsin pelattava reaaliaikanaksuttelu saa tämän kuun 15. päivä päivityksen. Blizzard ei ole antanut tarkempia tietoja siitä, mitä päivitys pitää sisällään. Todennäköistä on, että päivityksellä varmistetaan, että peli toimii asianmukaisesti myös uudemmalla laitteistolla.

Blizzardin klassisten pelien osastoa vetävä Robert Bridenbecker kertoo, ettei kyseessä ole suinkaan viimeinen peliin tulossa oleva päivitys. Blizzard perusti klassisten pelien osastonsa viime vuonna tarkoituksenaan palauttaa alkuperäisen StarCraftin, Diablo 2:n ja Warcraft 3:n kaltaiset klassikkonsa arvoiseensa asemaan. Kaikkia kolmea mainittua peliä tuetaan yhä Battle.net-palvelun kautta.

Lähde: Polygon

Lisätietoja: eu.battle.net

Lisää aiheesta

Activision-Blizzardin tulos jäi ennusteista

World of Warcraft laajenee taas kesällä

Miksi rakastan Blizzardia tulisella liekillä: Azmodunk

Muropaketin uusimmat