UUSIMMAT

Blizzard viranomaisten hampaissa Koreassa

01.06.2012 11:00 | Tero Lehtiniemi

Kuten me kaikki tiedämme, korealaiset ovat kansa, jonka suurin saavutus on maailman pahin peliaddiktio. Tällaisen kansan koukuttaminen on luonnollisesti jokaisen pelifirman agendalla melko korkealla, mutta asiaan vakavasti suhtautuvien veijareiden kanssa myös ongelmatilanteet ovat täysin eri luokkaa kuin kohtaloonsa alistuvien länsimaalaisten suhteen. Meilläpäin kun on tottu itkemään forumeilla ja jatkamaan pelaamista.

Muun muassa Lineagea pyörittäneen NCSoftin suojautuminen vihamielisiltä pelaajilta on jo vanha uutinen, mutta nyt itse Blizzard on joutunut ihan viranomaistason ongelmiin Diablo III:n takia. Vihaiset kimchinpopsijat kun ovat valittaneet paikalliselle kuluttajaviranomaista vastaavalle Fair Trade Commissionille sekä peliin tyytymättömille pelaajille maksamattomista korvauksista, että siitä että firma oli täysin varautumaton servereille yrittävien pelaajien määrään. Error 37 oisko mitään?

Valitukset otettiin yllättäen vakavasti. FTC:n edustajan mukaan valitusten määrä oli niin merkittävä, että toimiin päätettiin ryhtyä. FTC teki alkuviikosta iskun Blizzardin Korean-toimistolle, ja tutkii nyt sekä sitä varautuiko firma huonosti kuluttajien palvelemiseen, sekä sitä että rikkooko Blizzardin ”no-returns”-käytäntö korealaista lainsäädäntöä. Mikäli näin todetaan, firma joutuu maksamaan korvauksia niille, jotka haluavat palauttaa pelinsä.

Don’t mess with Koreans.

Lopuksi vapaan taiteilijan näkemys aiheesta:

Lähde: VG24/7

Lisää aiheesta

Diablo III (Mac, PC)

Lue myös

Ghost Recon: Future Soldier (PC, PS3, Xbox 360)

Starhawk (PS3)

Onko tässä kaikkien aikojen kallein pelin erikoisversio?

WoW-antisankari Leeroy Jenkins päätyi lyhytelokuvan tähdeksi

 

Muropaketin uusimmat