Blizzardin Overwatch nähdään myös konsoleilla, ja se ei ehkä ole F2P-peli

06.11.2015 11:00 Miikka Lehtonen

Blizzardin Overwatch on mitä mainioin peli. Olen nyt itse pelaillut betaa viikon verran ja pidän pelistä nyt jo ihan hirveästi. Kaiken aikaa tekisi mieli pelata vain enemmän. Hyvä merkki peliltä, joka on betassa!

Tänä iltana käyntiin pyörähtävässä Blizzconissa pelin tiimoilta kuullaan myös ”kovia uutisia”, jotka tosin taisivat jo spoilaantua. Pelikaupat kun olivat vastaanottaneet lähetyksiä, jotka avattiin ja kuvattiin nettiä varten. Ja mitäs niissä olikaan, ellei Overwatch-promomatskua konsoliversioista. Tiettävästi pelin PC-versiota on ennakkoomyyty jo 39.99 taalan hintaan amerikkalaisissa pelikaupoissa, joten se lienee PC-version hintalappu.

Promomatskujen mukaan Overwatch julkaistaan virallisesti kesäkuun 21. päivään mennessä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle. Fyysinen versio pelistä sisältää kaikenlaista krääsää:

  • 21 sankaria
  • 5 skiniä sankareille
  • Overwatch-aiheista sisältöä muihin Blizzardin peleihin:
  • Heroes of the Storm: Tracer Hero
  • World of Warcraft: Baby Winston Pet
  • StarCraft II portraits
  • Hearthstone Cardback
  • Diablo 3: Mercy Wings

Tarkoittaako tämä siis sitä, että peli ei ole ilmaispelattava, vaan 40 euron ostoksellaan saisi koko pelin kaikkine sankareineen? Niin kivaa kuin tämä minusta olisikin, ei välttämättä.

overwatch-preorder

Heroes of the Storm on myös ilmaispelattava peli, jossa sankarit sitten ostellaan pelin sisäisellä valuutalla tai oikealla rahalla. Myös Heroes of the Stormista myydään fyysistä aloituspakettia, joka sisältää muutaman ilmaissankarin, skinejä, ratsun ja muuta roipetta. Toisaalta 21 sankaria sisältäisi kyllä ne kaikki toistaiseksi peliin paljastetut ja vihjaillut sankarit, mikä voisi viitata siihen, että peli on maksullinen ja mikromaksuilla sitten ostellaan sankarien sijaan skinejä, taunteja ja muuta kosmeettista.

Blizzard oletettavasti paljastaa pelin rahoitusmallin ja muita tietoja tänään Blizzconissa, joten huomenna tiedämme jo enemmän.

Lisätietoja: Overwatch