UUSIMMAT

Blizzardin WoW-lahja meni kuolleelle pelaajalle – perhe liikuttui kyyneliin

20.01.2015 13:00 | Jukka O. Kauppinen

Kuten eilen kerroin, Blizzard lähettää parhaillaan upeita kymmenvuotispatsaita pelaajille, joilla on ollut aktiivinen World of Warcraft –tunnus pelin julkaisusta lähtien. Kuten voi kuvitella, niin kymmeneen vuoteen mahtuu monenlaisia ihmisiä ja kohtaloita.

Eräs patsaista meni kuolleelle miehelle, mikä sai hänen perheensä liikuttumaan syvästi. Sillä pelillä oli perheelle syvä, yhdistävä merkitys.

Mortisana, 40-vuotias perheenäiti, näet kertoo WoWin foorumilla, että hän pelasi World of Warcraftia jo betasta lähtien aviomiehensä ja isänsä kanssa.

”Minä ja mieheni pidimme pelistä välillä taukoja ja teimme sinä aikana muun muassa lapsen. Isäni sen sijaan seikkaili koko ajan. Hän ei ollut mikään maailman paras pelaaja ja hän pelasi mieluiten joko yksin tai meidän kanssamme. Hän oli huonossa kunnossa eikä pystynyt juurikaan menemään ulos, joten World of Warcraft oli hänen ikkunansa maailmaan, hänen pakokeinonsa.”

”Se oli yksi niistä harvoista asioista, joita hän pystyi tekemään. World of Warcraft teki isästä onnellisen.”

Mortisanan isä kuitenkin kuoli viime vuonna, jolloin rouva sulki tunnuksensa.

”En pystynyt pelaamaan WoWia ajattelematta isääni.”

Mutta muutama kuukausi sitten hänen poikansa, nyt kahdeksanvuotias, halusi myös kokeilla WoWia. Rouva antoi edesmenneen isänsä pelitilin pojalleen, ja palasi seikkailujen maailmaan.

”Isästäni olisi ollut upeaa tietää, että hänen lapsenlapsensa nauttii nyt pelistä samalla tavalla ja samalla tunnuksella, jolla hänkin seikkaili kokonaisen vuosikymmenen.”

Ja kun Blizzardin kymmenvuotislahja saapui Mortisanan isän nimellä, hän liikuttui syvästi.

”Kiitos Blizzard. Aina tätä patsasta katsoessani muistan kuinka paljon iloa olette antaneet minulle ja isälleni.”

Lähde: Thank you for my father’s happiness

Lisää aiheesta

World of Warcraft -taidot pelastivat pikkutytön hengen

World of Warcraft tuo väriä parisuhteeseen ja lakitupaan

World of Warcraft, työhaastattelun turma

WoW-lesket järjestäytyvät, tappelevat takaisin

Äärimmäinen pelivekotin: aito World of Warcraft –miekka

Keskustelu

@4 Mutta tässähän on kuollut isoisä. Tosin isoisältä mennyt äidille ja äidiltä pojalle. Eli taitaa sitten olla sääntöjen mukainen jako. :D

@1

Missään ei kielletä antamasta tunnuksia toiselle? Se on vain suositus heiltä ettei niitä annettais muille jottei hakkeroitas accountia.

Tilin luovutus kiellettyä vaikka olisi kuinka kuollut t. Blizzard

Muropaketin uusimmat