Blockade Runner – Minecraft avaruudessa?

23.09.2011 15:00 | Miikka Lehtonen

Indie-maailmassa sattuu ja tapahtuu niin paljon, ettei aina itsekään pysy käänteistä perillä. Sen takia onkin aina mukavaa, kun joku muu onnistuu kaivamaan esiin todellisen helmen ja pläjäyttää sen lautasella eteen. Tällä teemalla esittelemme uutisvinkkinä tipsatun Blockade Runner -pelin.

Blockade Runner vaikuttaa aivan huikealta peliltä. Minecraft-tyyppistä rakentelua, mutta avaruudessa: kaivosten sijaan ideanan on rakentaa toinen toistaan eeppisempiä ja huikeampia avaruusaluksia, joilla voi sitten pistää rämisten urakalla. Sisarusporukan kehittämä peli on tällä hetkellä vielä ilmaiseksi testattavissa, koska peli on aivan alkutekijöissään. Toistaiseksi pelissä ei voi tehdä paljon muuta kuin rakennella avaruusaluksiaan ja räiskiä niillä asteroideja.

Tulevaisuuden suunnitelmat ovat kuitenkin kunnianhimoiset: tehtäväpohjaista lentelyä yksin tai kaverien kanssa, sekä lopulta valtaisa galaksi, jossa voi rällätä avaruusaluksellaan koko rahan edestä. Kuulostaa huisilta ja testiin menee!

 

Lataa toki itsekin: Blockade Runner

Lue myös

Ace Combat Assault Horizon -ennakko (PS3, Xbox 360)

Aliarvostettu Alpha Protocol suorastaan älyttömän halvalla. Mitä vielä odotat?

”Konsoleista on tullut paskoja PC:itä”

Pohjanmaan valtias (Lautapeli)

Keskustelu

@1 Ajattelin itse prometheusta, hammondia tai sitten jotain asgard alusta, mutta toi atlantis idea peittoo kaikki.

Niin, ei Minecraftikaan ollut Alpha-vaihetta pidemmällä kun siitä alettiin rahaa kiskoa, eikä siitä ollut sen monipuolisempaa ilmaista demoa (Classic).

@6:

Kumma tyyppi, itse sitten huutelee täällä, että ”kokeilkaas nyt ensin ja sitten hehkuttakaa…” ja itse et edes löydä sitä räikeän vihreätä ”download for free” -nappia heti vasemmalta

Jaha! Täällä on näköjään vaan niitä hehkuttajia jotka ei ole edes kokeilleet peliä!!! Kokeilkaas nyt ensin ja sitten hehkuttakaa…Saissea mitä saissea! Kaikkea saatanan paska linkkejä täällä jaetaan. Ilmainen! Joo! Download on kyllä perkele ilmainen mutta sitten alakaakin rahan kinuaminen. Siis peli joka on helvetti Alfa joku ja pitäis maksaa. Ei edes pääse kokeileen elle rekistöröidy ja maksa. Eli pitäkää tukkinne…

Olisipa mukavaa kun minecraftin ja avaruuden voisi yhdistää tällä tavalla. Olisi aika eeppinen peli muuten kyseessä!

Pieksisi sporen evoluutioidean jo alkutekijöissään..

…ja tästä syystä seuraan Domea!

Puhdas helmi tämäkin linkki, kiitos toimituksen pojille meikäläisen osalta (eukko tosin tuskin tykkää kun viikonloppu menee taas tässä…)

Muropaketin uusimmat