Blood Bowl saa jatkoa: Dungeonbowl tulee kesällä

11.04.2012 17:30 | Jouni Mäki-Panula

Warhammerin fantasiamaailmasta elementtinsä ammentava Blood Bowl saa jatkoa Dungeonbowlista, jonka kehittää niin ikään Cyanide. BB:n tavoin Dungeonbowl on vuoropohjainen jenkkifutispeli, mutta luvassa on hienovaraisia muutoksia tuttuun reseptiin. Luolastoissa käytävissä otteluissa joukkueita on edelleen kaksi, mutta yhdessä joukkueessa on kolmen rodun edustajia, eikä vain yhden rodun väkeä.

Dungeonbowlin ottelut päättyvät ensimmäiseen touchdowniin, jossa onnistuminen tosin on haastavampaa, sillä pelipallo on piilotettu yhteen kuudesta aarrearkusta muiden ollessa ansoitettuja. Soppaa sekoittavat myös pelikentältä löytyvät teleportit.

Dungeonbowl on tulossa PC:lle vuoden puolivälissä.

Lähde: Dungeonbowl Announced.

Lisätietoja: http://www.dungeonbowl-game.com/

Lisää aiheesta

Blood Bowl (PC) 

Blood Bowl on pohjimmiltaan yksinkertainen peli. Kaksi joukkuetta pelaa keskiaikaista rugbyn ja jenkkifutiksen risteytystä, jossa veri ja hampaat lentävät useammin kuin pallot ilmassa. Voittaa voi paitsi tekemällä touchdowneja, myös hakkaamalla vastustajansa pelikelvottomaksi.

Blood Bowl (Xbox 360)

Hurmeinen fantasiafutis söi allekirjoittaneenkin elämästä kymmeniä tunteja. Verimalja kääntyi vihdoin myös Xbox 360:lle, mutta kuinkas sitten kävikään? 

Blood Bowl – verta pahvikentällä

Alkuperäinen Blood Bowl –peli julkaistiin vuonna 1987, eikä se muistuttanut ainakaan pelimekaniikaltaan nykyistä peliä kuin sattumalta. Tuolloin peli oli yhtäläinen osa jenkkifutisparodiaa ja Games Workshopin suositun Warhammer-sotapelin laajennusta. Tämän myös huomasi, sillä peli tuntui enemmän sotapeliltä kuin urheiluaiheiselta lautapeliltä.

Lue myös

Far Cry 3 -ensikosketus osa 2: Massive tykkää liekeistä ja räjähdyksistä

MechWarrior: Living Legends on huikea ’Mech-moninpeli

Naval War Arctic Circle -ennakko (PC)

Ocean Marketing -hemmon hämmentävä tarina sai jatkoa