Blood Dragon on “fucked up dystopian retro vision of the future”

30.04.2013 21:30 | Jukka O. Kauppinen

Far Cry 3 Blood Dragon. Lysti veto! Ja siitäpä lisää ihan haastattelun muodossa

Oheisessa haastattelussa Evans kertoo pelin olemuksesta, huumorista, inspiraatiosta ja lähteistä, syntsamusiikeista, siitä miten tiimi ylipäätään sai ylipuhuttua luvan näin kummallisenpelin tekemiseen, pelisuunnittelusta, Far Cry 3:sta ja monen monesta muusta asiasta.

Lueartikkeli: Far Cry 3 Blood Dragon – paljon päättömyyksiä eikä se haittaa yhtään!

 

Far Cry 3 Blood Dragon –ensikosketus – lumoavaa kahjoräiskintää

Blood Dragon on peli, joka saa väistämättä hyvälle mielelle. Monellakin tapaa. Pelillisesti se ei sinänsä hirveästi yllätä – eikä ihme. Far Cry 3 -pelimoottoriin viritetty itsenäinen latauspeli ei ole lähtenyt keksimään pyörää uudelleen, vaan lainaa perusmekaniikan esikuvastaan. Eipä se mitään, etenkin kun tämä tarkoittaa samalla sitä yksinkertaista asiaa, että homma toimii – räiskintä on viihdyttävää.

Far Cry 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Pitkään näytti siltä, että Far Cry 3 olisi samaa huttua. Peli, joka vastaanotetaan kohtalaisen hyvin, mutta joka ei lopulta herätä kenessäkään suuria tunteita. Peli, josta kaltaiseni syvää pelikokemusta arvostavan pelaajan ei missään nimessä sopisi olla innostunut. Ilman, että uskottavuus olisi jotain, mitä minulla oli vielä eilen. Vaan toisin kävi. Far Cry 3 löi täysin ällikällä.