Uusimmat

Bloodborne-faneja kiusaa tällä kertaa itse pelin luoja: ”Haluaisin useampien pelaajien pääsevän nauttimaan siitä”

Kuva: © Sony Computer Entertainment

14.06.2024 09:48 Muropaketin toimitus

Hidetaka Miyazaki kommentoi jälleen kerran Bloodborne-huhuja.

FromSoftwaren peleistä Bloodbornelle on kaivattu jo jatkoa, uusioversiota, PC-käännöstä ja ties mitä vuosien ajan, eivätkä fanit ole toiveissaan ainoita.

Pelin luoja Hidetaka Miyazaki kertoi PC Gamerille, että monet studion työntekijöistä haluaisi nähdä Bloodbornen käännettynä PC:lle, mutta ”jos minä itse sanon niin, joudun ongelmiin”. Hän ei olisi kuitenkaan käännöstä vastaan.

FromSoftware ei kuitenkaan omista Bloodbornen oikeuksia, vaan ne ovat Sonylla, joten päätös ei ole enää studion käsissä. Miyazaki on näin myös toistanut aiempina vuosina. Hän antoi kuitenkin PC Gamerilla rehdin lisävastauksen:

”Luonnollisesti Bloodbornen yhtenä luojana minun henkilökohtainen vilpitön mielipide on se, että haluaisin useampien pelaajien pääsevän nauttimaan siitä. Erityisesti ikään päässeen pelin kohdalla, jotka katoavat helposti vanhoille alustoille. Mielestäni kaikkien tällaisten pelien kohdalla olisi hienoa saada mahdollisuus tuoda ne laajemmalle yleisölle. Joten omalta osaltani en ehdottomasti ole ajatusta vastaan”, Miyazaki sanoi.

Muropaketin uusimmat