Uusimmat

Borderlands-uutiset: Sarjan kolmas osa sai trailerin, aiempiin peleihin sisältöä ja 4K-grafiikkapäivitys

29.03.2019 10:00 Muropaketin toimitus

Gearbox Softwaren suositun Borderlands-pelisarjan kolmas pääpeli on viimein julkistettu. Samaan syssyyn tarjotaan päivityksiä aiempiin julkaisuihin.

Kuten ennakkoon vihjailtiin, ovat pelistudio Gearbox Software ja julkaisija 2K Games julkistaneet viimeinkin Borderlands 3:n. Julkistus tapahtui virallisella trailerilla, jonka näet jutun alta. Mitään tarkempaa jatko-osasta ei vielä paljastettu, mutta lisäinfoa on luvasssa sarjan verkkosivuilla jo 3. huhtikuuta.

Samalla Gearbox on kertonut, että pelisarjan aiemmat osat saavat ilmaisen grafiikkapäivityksen. Kuten VG24/7 kertoo, saavat kolme julkaisua jo ensi viikolla ilmaisen Ultra HD Texture Packin, joka tarjotaan PC:llä, PlayStation 4 Prolla ja Xbox One X:llä pelaaville. Graafinen päivitys on luvassa Borderlands 2:een (2012), Borderlands: The Pre-Sequeliin (2014), sekä Borderlands: The Handsome Collection -pelikokoelmaan (2015).

Jos ihmettelit, miksi ensimmäinen Borderlands-peli (2009) ei kuulu joukkoon, johtuu se siitä, että Gearbox julkaisee pelin Game of the Year -version erikseen nykyiselle konsolisukupolvelle. Peli ilmestyy VG24/7:n mukaan PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle jo ensi viikolla, ja se tukee 4K-tekstuureja sekä HDR:ää.

Viime vuonna PlayStation VR:lle ilmestynyt Borderlands 2 VR saa puolestaan uutta sisältöä. Peli kääntyi alunperin virtuaalitodellisuuteen ilman laajennuksia, mutta ensi kesänä Gearbox korjaa virheen. Laajennukset Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty, Mr. Torgue’s Campaign of Carnage, Sir Hammerlock’s Big Game Hunt ja Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep ilmestyvät VR-versioon ilmaiseksi kaikille pelin ostaneille.

Alta näet Borderlands 3:n trailerin.

Muropaketin uusimmat